Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit și a divorțat după doar câteva zile: "Ai mei nu au știut"

Publicat pe

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Cântărețul de muzică de petrecere a scos piesă după piesă, acestea ajungând în trending pe Youtube. Cu toate astea, puțină lume știe că Bogdan a fost căsătorit. Artistul a făcut dezvăluiri uluitoare despre viața sa personală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Celebrul cântăreâ de 25 de ani are mare succes atât pe plan profesional, cât și personal. Bogdan de la Ploiești este râvnit de multe tinere, iar fanele îl apreciează atât pentru voce, cât și pentru aspectul său. Luni întregi s-a zvonit că acesta ar fi însurat, dar Bogdan a decis să deslușească misterul.

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit și a divorțat după doar câteva zile: "Ai mei nu au știut"Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit și a divorțat după doar câteva zile: "Ai mei nu au știut"

Bogdan de la Ploiești a vorbit recent despre viața sa personală, făcând dezvăluiri inedite. Artistul și-a luat fanii prin surprindere și a mărturisit că a fost căsătorit în urmă cu câțiva ani. Cântărețul a povestit cum a ajuns să se căsătorească cu prietena sa cea mai bună.

Citește și: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, în Republica Dominicană, după ce au negat că sunt iubiți.Imagini din escapada lor

Citește și: De ce nu vrea să se însoare Bogdan de la Ploiești:”Trebuie să juri…”

Citește și: Ioana Ginghină se căsătorește cu iubitul ei, Cristi Pitulice:„Nu vrem o nuntă mare'

Citește și: Ramona Păuleanu și-a adus acasă băiețelul născut prematur, după 8 luni în spital.Cum arată sora lui geamănă

Bogdan de la Ploiești:”Am fost provocat să mă căsătoresc”

Bogdan de la Ploiești, pe numele său real, Bogdan Marian Aldea, are doar 25 de ani și a devenit unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Deși este iubit de mulți români, puțini au știut că artistul a fost căsătorit. Celebrul manelist a povestit că a fost căsătorit în urmă cu câțiva ani, cu prietena sa cea mai bună, după ce a pierdut un pariu cu prietenii săi. Deși nu era iubita lui, fata respectivă a acceotat să îi fie soție lui Bogdan de la Ploiești.

Să vă zic eu cum s-a întâmplat.Totul a pornit de la un joc, ne jucam foarte mult și jucam pe provocări foarte serioase, adică la modul ăsta dur, nu cu copilării. Am pierdut și am fost provocat să mă căsătoresc și așa am făcut. Am luat o fată, nu era iubita mea, și m-am însurat, dar nu am stat decât câteva zile. Asta a fost cu căsătoria. Am dat cea mai mare bombă', a declarat Bogdan de la Ploiești, potrivit wowbiz.ro.

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit și a divorțat după doar câteva zile

Bogdan de la Ploiești a mai declarat că nunta a fost organziată în mare secret, iar părinții săi au aflat abia după ce artistul a divorțat. După doar câteva zile de căsnicie, Bogdan și soția sa au divorțat.

Am divorțat după câteva zile, nu mai știu excat cât, dar oricum am actele acasă, nu e o problemă. Pot demonstra oricând.(…) Ai mei nu au știut, nici nu aveam cum să le zic pentru că a fost ceva de scurt timp, fără sentimente. Am divorțat imediat cum s-a putut.(…)”, a mai spus artistul.

Bogdan de la Ploiești, despre viața sa amoroasă din prezent

Celebrul artist a fost mereu discret cu viața sa personală, preferând să nu vorbească despre relațiile sale amoroase. Într-un interviu, Bogdan de la Ploiești a vorbit despre viața sa amoroasă din prezent, mărturisind că pe plan sentimental este bine, dar fără a oferi prea multe detalii.

„Poate pe plan sentimental sunt bine, dar viața mea personală o țin puțin mai safe, adică o țin mai departe de ochii lumii, pentru că sunt fericit așa să știu că sunt eu bine, nu trebuie să știe toată lumea ce se întâmplă în viața mea, că altfel nu ar avea niciun farmec, nu aș mai fi misterios.Dar sunt bine și pe plan sentimental. Mai iubesc o zi, două, mai muncesc, după aceea, iar iubesc, depinde de situație', a declarat Bogdan de la Ploiești.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă