Ramona Păuleanu și-a adus acasă băiețelul născut prematur, după 8 luni în spital. Cum arată sora lui geamănă

Publicat pe .

Ramona Păuleanu a născut în urmă cu opt luni gemeni, băiat și fată, însă băiețelul ei a avut mai multe probleme de sănătate și iată că abia a fost externat. Micuțul a fost alături de părinții și sora lui de Revelion. Ramona Păuleanu a arătat, în schimb, câteva imagini cu fiica ei pe Instagram.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nașterea gemenilor a fost prematură și extrem de dificilă, iar Ramona Păuleanu se chinuie de opt luni să se împartă între copiii ei. Dacă fetița este acasă, băiețelul a avut mai multe probleme de sănătate și iată că abia a fost externat.

34533453

Am născut doi pui, o fata și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca. Probabil ca așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit.

Trebuie sa fi fost universul pentru ca, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era intr-o joi, seara, după o zi ciudata, cand am fost dusa de urgenta în sala de operații. In sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima data în viata când mi-au clantanit dinții în gura de frica.

Erau prea fragili. Amandoi, dar mai ales Luca. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luata din spital, l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de fata sa se facă bine.
Sistemul asta l-a salvat și l-a prăpădit',
scris cu ceva timp în urmă Ramona pe rețelele de socializare.

Din fericire, Ramona Păuleanu are vești bune despre băiețelul ei și a fost convinsă că acesta este ultimul Crăciun pe care îl vor petrecere separat.

Convinsa ca o sa fie, cu ajutorul lui Dumnezeu, ultimul Crăciun în 3. Cel puțin acasă. Altfel, suntem tot împreună ❤
Mai e puțin',
a scris Ramona Păuleanu cu puțin timp în urmă de contul său de Instagram, alături de două noi fotografii cu micuța Alexandra care fascinează cu ochii ei mari și albaștri.

Citește și: Cum s-au distrat Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, în Abu Dhabi:„A pariat jumătate de milion la casino’

Citește și: S-a stabilit primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghe:„Așa mă prinde Revelionul, căsătorită’

Citește și: Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme.Cum arată acum juratul Bravo, ai stil!

Cum arată Alexandra, fetița Ramonei Păuleanu

În timp ce fratele a fost în spital timp de opt luni, micuța Alexandra este deja o mică vedetă pe contul de Instagram al mamei sale. Ramona Păuleanu a postat câteva fotografii cu fetița ei cu ochi albaștri, iar fanii au fost deosebit de fericiți să o cunoască.

„E ziua aia în care simt nevoia sa-mi prezint fata, sa vad mesajele din partea voastră prin care va minunați cat e de frumoasa. Nu de alta, dar plângăciosa știu cât poate sa fie😅 mi-a mâncat sufletul 🥲
Trebuie sa compenseze cumva și zic ca o face cu vârf și îndesat.

Iar băiatul, Luca, este și mai frumos. Abia aștept momentul în care voi putea sa vi-l prezint și pe el. Pot doar sa spun ca pe cât de alba e sor-sa, pe atât e el de brunet 😅
Bine, și mai spun ca are un zâmbet de milioane, plus gropite cât pumnul, moștenite de la mine și de la tac-su @adriancalincuculis '
, a scris prezentatoarea PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton