S-a stabilit primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghe: „Așa mă prinde Revelionul, căsătorită”

Publicat pe

A fost stabilit primul termen al divorțului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf, în ciuda celor care credeau că mai sunt șanse de împăcare între cei doi. Anamaria Prodan este relaxată la primirea acestei vești și anunță că intră în 2022 ca o femeie căsătorită pentru că abia în februrie va avea loc primul termen al divorțului de Reghe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

A ieșit la iveală data primei înfățișări a divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, o adevărată surpriză pentru impresară care, până acum, susține că nu știa că procesul a fost demarat și, cel mai probabil, va avea înfățișări în fața magistraților din județul Ilfov.

S-a stabilit primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghe: „Așa mă prinde Revelionul, căsătorită'S-a stabilit primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghe: „Așa mă prinde Revelionul, căsătorită'

'Eu nu mai primit nimic oficial, nu am găsit nicio notificare oficială despre această dată, cea de 7 februarie 2022. Momentan nu există nimic pe acest subiect, nu știu dacă a depus actele, dar, legal, eu nu am fost înștiințată de așa ceva', a spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf par să se afle în fața unui proces dificil de divorț, cei doi urmând ca, după spuse antrenorului Craiovei, pe 7 februarie 2022, să se înfățișeze, pentru prima oară, în fața magistraților. Doar că, a dezvăluit Anamaria Prodan, ea este convinsă că lucrurile vor fi cât se poate de dificile în cadrul judecății.

'Oricum, în anul 2022 intru căsătorită, cred că nu mai divorțăm niciodată, fiecare este cu viața lui, cu casele lui. Dar dacă cineva are iubită, eu trăiesc pentru copiii mei, e altceva. Eu nu am căutat în timpul căsătoriei să îmi fac relații extraconjugale.

Așa mă prinde și Revelionul, căsătorită, fără să mă intereseze relații extraconjugale', a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa menționată mai sus.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles în plin divorț de Reghe:„De dragoste poți da, când ură ai căpătat’

Citește și: Anamaria Prodan e pregătită pentru o nouă relație:'Se eliberează un loc de lângă mine'

Citește și: Liviu Dragnea, noi declarații după ce s-ar fi despărțit de Irina Tănase:„Nu intru în acest joc. E sub demnitatea mea de bărbat’

Ce planuri are Anamaria Prodan de Sărbători

Anamaria Prodan a dezvăluit că și-a făcut deja planuri pentru ultimele săptămâni ale acestui an și deja și-a formulat dorințele pentru anul care urmează.

'Plec în Dubai pentru ziua mea, pe 17 decembrie. Când mă întorc din Dubai îmi fac ziua cu prietenii din România, nu doar cei din Dubai. De Crăciun stau acasă, că vin fetele și stăm împreună. De Revelion, Rebecca este cea care hotărăște ce facem, ea face planul, probabil mergem la munte', explică Anamaria Prodan, încercând să evite subiectul Laurențiu Reghecampf.

Mai mult, dorințele pe care le are nu sunt legate de o imposibilă salvare a relației pe care o are cu viitorul ei fost soț. 'Tot ce îmi doresc este sănătatea. Sănătate multă, să pot să îmi cresc copiii așa cum se cuvine, să pot să fiu mândră de ei.

Iar în noul an intru cu un singur gând în afară de familie: să îmi măresc aria de afaceri, să fac și mai mare imperiul pe care îl voi lăsa copiilor mei să îl ducă mai departe', precizează Anamaria Prodan.

Cu toate acestea, recunoaște Anamaria Prodan, se așteaptă ca încă soțul ei să facă un prim pas în a normaliza relațiile dintre ei.

'Da, mă aștept să îmi trimită un mesaj de ziua mea și Laurențiu. Nu se pune problema că noi ne urâm…', a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal în direct

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut parte de un scandal uriaș, joi seara, în direct, la Realitatea TV, după ce antrenorul a pozat cu iubita lui, Corina Caciu, tânăra de 29 de ani urmând să nască primul ei copil.

'Mă rugam să mergem la notar… mă îmbrăcam la 8 dimineața și îl așteptam. Soțul meu nu a mai venit niciodată', i-a reproșat Anamaria Prodan, în direct, lui Laurențiu Reghecampf, la Realitatea.

'Am trimis o notificare să nu discutaţi despre viaţa mea privată. Nu sunteţi în măsură să mă luaţi la întrebări. Vorbiţi despre un copil minor. (…) Eu nu îi permit absolut nimic Anamariei. Vorbesc strict de Bebe. M-aţi văzut pe undeva vorbind despre Bebe? Întrebaţi-o pe Anamaria care este miza scandalului!', a replicat Laurențiu Reghecampf.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter