Anamaria Prodan e pregătită pentru o nouă relație: "Se eliberează un loc de lângă mine"

Publicat pe

Anamaria Prodan și Laurențiu Regehcampf vor divorța. Sexy impresara susține că nu mai există cale de împăcare și este mai decisă ca niciodată să treacă mai departe. Însă, vedeta susține că persoana care îi va lua locul soțului ei va fi una cu adevărat specială.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța a luat prin surprindere pe toată lumea. Deși s-a tot sperat la o împăcare, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite.

Astfel, după o perioadă în care a decis să vorbească despre familia, dar și despre relația ei, fosta parteneră a antrenorului de fotbal susține că o să fie mult mai atentă la persoana care o să intre în viața ei.

Citește și: Anamaria Prodan, declarații șocante despre avere, în procesul de divorț

Citește și: Ultimul scenariul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe

Citește și: Brigitte Pastramă a pierdut procesul cu Philipp Plein

Citește și: Carol, băiețelul Flaviei Mihășan, implicat într-un incident în parc

Anamaria Prodan e pregătită pentru o nouă relație

Anamaria Prodan se declară o femeie fericită la momentul actual, asta pentru că este sigură de faptul că tot ce se întâmplă în viața ei are un motiv bine întemeiat.

În cadrul unu interviu, vedeta a mai adăugat faptul că o să fie mult mai atentă la persoana care o să intre în viața ei. De asemenea, este convinsă de faptul că dacă locul de lângă ea s-a eliberat, pe locul acela se va așeza cineva care să-l merite cu adevărat.

'Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea, se întâmplă cu un anumit motiv.Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo.', a declarat Anamaria Prodan, pentru Romaniatv.ro.

Ce avere au de împărțit

Ei bine, dacă toată lumea credea faptul că soții vor avea de împărțit o avere uriașă, adevărul este cu totul altul. Anamaria Prodan susține că soțul ei va pleca de lângă ea doar salariul pe care îl ia din fotbal.

„S-a vorbit despre sume fabuloase, însă nu există așa ceva. Eu cu Laurențiu nu avem nimic de împărțit. Toată averea este moștenire de la mama mea. Aviz domnișoarelor care se dau pe lângă el cu ideea asta, eu, Anamaria Prodan sunt milionară! El pleacă cu salariul pe care-l ia și atât. Bineînțeles, poate să vină oricând acasă, la copii, însă nu pleacă cu nimic și nu împărțim nimic.”, a mărturisit Anamaria Prodan.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter