Noul HUAWEI WATCH GT 3 – partenerul ideal pentru o viață sănătoasă și activă!

Publicat pe

Veste bună pentru pasionații de fitness! S-a lansat noul HUAWEI WATCH GT 3, cel mai tare gadget de ultimă generație care le aduce o experiență inovatoare tuturor celor care își doresc o viață sănătoasă și activă.

Acest accesoriu este un must have pentru toți cei care vor să aibă un partener de încredere pe drumul către cea mai bună variantă a lor! Într-o eră a sedentarismului, trebuie să devenim mai conștienți de pericolele acestui stil de viață.

Atât fizic, cât și mental, suntem afectați de lipsa de mișcare. În momentul în care ducem o viață în care suntem predominant sedentari putem ajunge să dezvoltăm inclusiv boli grave. 

Indiferent dacă îți dorești să faci o schimbare pozitivă în privința stilului tău de viață sau ești deja pasionat de sport, cu siguranță ai nevoie de HUAWEI WATCH GT 3, un accesoriu pe cât de util, pe atât de ușor de utilizat.

Noul HUAWEI WATCH GT 3 – cel mai tare gadget pentru o viață sănătoasă

Noua generație de smartwatch, HUAWEI WATCH GT 3 46mm și 42mm a fost dezvăluită de Huawei Consumer Business Group (BG). Echipa din spatele acestui produs a reușit să aducă pe piață un accesoriu care să ofere o experiență intensă, modernă și mult mai convenabilă pentru utilizator.

Este o variantă mai dinamică și mai inteligentă, cu un design fresh, potrivit pasionaților de tehnologie. Pe lângă aspectul atractiv, acest device vine la pachet cu numeroase alte beneficii. 

Printre acestea se numără upgrade-uri complete, un design nou și pentru interfață, monitorizarea precisă a sănătății și a fitness-ului cu TruSeenTM 5.0+, o baterie cu 14 zile de viață care este și ea schimbată ca aspect, dar și cu un plan Dinamic de Ajustare inteligent.

Știm că nu doar funcționalitatea contează, ci și imaginea. Tocmai de aceea, noul HUAWEI WATCH GT 3 are un design inovator, inspirat din natură, dar și cu un aspect ușor futurist, datorită lentilelor mari combinate cu minimalismul elementelor exterioare.

Este un smartwatch extrem de comod și de ușor de purtat. Ambele variante sunt create fără curea și cu o greutate cât mai mică, pentru ca utilizatorul să aibă o experiență cât mai reușită! HUAWEI WATCH GT 3 46mm cântărește doar 42,6g cu o grosime totală de 11mm, iar HUAWEI WATCH GT 3 42mm cântărește 35g cu o grosime totală de 10,2 mm.

Și bateria cu o durată de viață mare este un excelent plus pentru orice pasionat de fitness și nu numai! HUAWEI WATCH GT 3 46mm oferă o autonomie a bateriei de 14 zile la utilizarea tipică, în timp ce HUAWEI WATCH GT 3 42mm oferă o durată mare de viață a bateriei de 7 zile la utilizarea tipică.

Asta înseamnă că poți folosi acest super gadget inclusiv în timpul somnului. Noua experiență interactivă inteligentă vine la pachet pentru toți utilizatorii și cu o coroană rotativă cu un feedback tactil. Aceasta îți oferă recunoașterea de înaltă precizie a mișcării degetului.

Acest nou design al plăcii de șah al lansatorului poate fi zoomat liber și mutat, pentru o funcționare cât mai convenabilă. Poate sta mereu deschis în timp ce este utilizat zilnic, pe ecranul Dials (AODs). De asemenea, funcțiile personalizate ale ceasului permit și accesarea facilă a datelor de exerciții și de aplicații prin simpla ridicare a încheieturii.

 HUAWEI WATCH GT 3 de 46mm, este disponibil în ediția Elite, cu brățară metalică, la prețul recomandat de vânzare de 1.499 lei și ediția Active, cu brățară din elastomer, la prețul recomandat de 1.199 lei. Varianta de 42mm, este disponibilă în ediția Elegant, cu brățară din piele la prețul recomandat de vânzare de 1.199 lei și cu brățară metalică milaneză la prețul recomandat de 1.399 lei. 

Cei care achiziționează oricare dintre aceste modele din magazinul online Huawei sau din rețelele de retail partenere, până pe 8 ianuarie 2022, beneficiază și de 12 luni de protecție gratuită a ecranului fără costuri suplimentare.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter