Horoscop 11 decembrie 2021. Certuri în familie pentru o zodie

Publicat pe

Horoscop 11 decembrie 2021. Se anunță o zi cu suișuiri și coborâșuri pentru majoritatea zodiilor. În timp ce unii nativi își vor întâlni alesul sau aleasa, alții vor cunoaște pe pielea lor sentimentul de trădare sau vor avea certuri în familie. Iată cum stau zodiile pe 11 decembrie 2021!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 11 decembrie 2021. Berbec

Berbecii își vor lua o greutate de pe suflet. Vor putea răsufla, în sfârșit, ușurați și vor fi mai deschiși cu cei din jur. Au o mai mare lejeritate în a-și exprima sentimentele, chiar și pe plan sentimental. E posibil ca o nouă persoana să apară în viața lor, chiar la țanc. Ar trebui să-și amintească faptul că uneori nu e greșit să te lași dus de val.

Horoscop 11 decembrie 2021. Taur

Nici Taurii nu o duc mai rău! Au o energie bună și atrag doar lucruri frumoase în viețile lor. Se anunță o zi excelentă pe plan amoros, mai ales dacă în ultimul timp au întâmpinat diverse certuri cu partenerii. Vor îngropa securea războiului și își vor aminti ce sentimente puternice îi leagă. În a doua parte a zilei, vor petrece clipe e neuitat, în doi.

Horoscop 11 decembrie 2021. Gemeni

Astrele le-au pregătit surprize plăcute și Gemenilor! Cei care au fost nevoiți să facă economii în ultimul timp, vor scăpa de griji, în sfârșit. Vor primi o sumă considerabilă de bani, în urma unui parteneriat de succes. Spre seară, vor ieși în oraș cu un prieten vechi. Vor avea discuții savuroase, legate în mare parte de viitor.

Horoscop 11 decembrie 2021. Rac

În schimb, Racii nu sunt la fel de norocoși. E posibil să ia o decizie pripită în plan profesional, iar asta i-ar putea costa scump. Dacă simt că ceva nu e în regulă, ar trebui să apeleze la ajutorul unui prieten de încredere. Atmosfera tensionată se va instala și în viața de cuplu. Ar trebui să fie mult mai atenți la cum își aleg cuvintele și să renunțe la gelozii nefondate.

Horoscop 11 decembrie 2021. Leu

Leii au parte de un weekend perfect, așa cum au visat. Tot ce și-au dorit a fost să fie alături de familia lor, iar astrele sunt de partea lor. În prima parte a zilei, e posibil să-și viziteze o rudă dragă, pe care nu au mai văzut-o de multă vreme. Își vor încărca bateriile pentru săptămâna viitoare prin multă energie pozitivă.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Horoscop 11 decembrie 2021. Fecioară

Ziua se anunță destul de palpitantă pentru Fecioare. Dimineață, vor avea o discuție în contradictoriu cu un coleg de muncă. Din fericire, apele se vor liniști rapid. Se vor simți ușurați, pentru că și-au spus, în sfârșit, punctul de vedere. Seara, acești nativi se vor delecta fie cu o carte, fie cu un film bun.

Horoscop 11 decembrie 2021. Balanță

Balanțele au tras lozul câștigător în dragoste. Nativii singuri își vor întâlni jumătatea, acolo unde se așteptau cel mai puțin. Se vor bucura enorm că vor avea cu cine să-și petreacă Sărbătorile de iarnă și se gândesc deja la cadouri. Cei aflați deja într-o relație vor petrece clipe minunate alături de partenerii lor. Se gândesc serios să-și mărească familia anul viitor.

Horoscop 11 decembrie 2021. Scorpion

Din păcate, Scorpionii nu vor fi ocoliți de necazuri. În familia lor va fi o atmosferă destul de tensionată, încă de la primele ore ale zilei. E posibil să se certe serios cu o rudă și nu prea vor să lase de la ei. Ar trebuie să-și amintească că, uneori, ar fi bine să nu mai fie atât de orgolioși, mai ales dacă este vorba despre o rudă mai în vârstă.

Horoscop 11 decembrie 2021. Săgetător

Săgetătorii sunt puși pe fapte mărețe. Au în fața o decizie importantă, ce le poate schimba radical destinul pe plan profesional. Nu trebuie să se grăbească, ci să cântărească foarte bine lucrurile înainte. Totodată, ar trebui să-și amintească faptul că doar ei știu ce e mai bine pentru ei.

Horoscop 11 decembrie 2021. Capricorn

Capricornii trebuie să fie foarte atenți cui oferă încrederea. Persoanele din jurul lor ar putea să aibă alte intenții decât cele la care s-ar fi așteptat. Nativii singuri trebuie să analizeze bine situația înainte de a se aventura într-o nouă relație. Riscă să-și aleagă niște parteneri total nepotriviți.

Horoscop 11 decembrie 2021. Vărsător

Vărsătorii îi vor uimi pe ceilalți cu abilitățile și inteligența lor. Au timp de distracție și își vor descoperi noi pasiuni. Plănuiesc o vacanță alături de persoana iubită, de Sărbători, însă înainte ar trebui să se asigure că dispun de suficienți bani.

Horoscop 11 decembrie 2021. Pești

Peștii vor simți pe pielea lor ce înseamnă trădarea. Un prieten vechi le-ar putea întoarce spatele, atunci când aveau cea mai mare nevoie. Din fericire, o rudă apropiată le va veni în ajutor cu sfaturi prețioase de viață. Se vor simți apoi mai liniștiți și vor învăța să privească și partea bună a situației.

Sursă foto: Pixabay

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter