Liviu Dragnea, noi declarații după ce s-ar fi despărțit de Irina Tănase: „Nu intru în acest joc. E sub demnitatea mea de bărbat”

Publicat pe

Liviu Dragnea a făcut noi declarații după ce s-ar fi despărțit de logodnica lui, Irina Tănase. Fostul lider al PSD a răspuns la mai multe întrebări, în cadrul unui interviu, cu privire la scandalul legat de posibila separare de iubita sa. Politicianul a susținut că nu-și dorește să mai comenteze pe seama acestui subiect și a dezvăluit că atunci când ia decizii, „le ia asumat'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Dragnea a oferit noi declarații după ce s-ar fi despărțit de Irina Tănase. După ce a avut o primă reacție pe Facebook, în acest sens, el a hotărât să răspundă la mai multe întrebări în cadrul unui interviu. Fostul lider PSD a transmis că nu dorește să mai comenteze despre scandalul legat de posibila separare de blondină. Totodată, a mărturisit că el nu-și discută viața privată în public.

În urmă cu câteva zile, o informație a cutremurat întreg showbiz-ul. Cu puțin înainte de Sfântul Nicolae, chiar înainte de ziua onomastică a lui Liviu Dragnea, a apărut un zvon conform căruia el și Irina Tănase s-ar fi separat. Vestea a venit ca o „bombă', pentru că mulți s-ar fi așteptat mai degrabă să-i vadă în fața altarului, după ce el îi ceruse mâna înainte de a ajunge în închisoare. Despărțirea ar fi avut loc după ce el ar fi văzut un filmuleț, despre care se spune că ar fi trucat, în care ea l-ar fi înșelat cu un fost iubit.

Citește și: Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce s-ar fi despărțit de Irina Tănase:”Există schimbări în viața fiecăruia”

Citește și: Irina Tănase a mers într-un atelier de rochii de mireasă, după ce s-ar fi certat cu Liviu Dragnea.A fost surprinsă chiar în mașina politicianului

Citește și: Carmen Trandafir dezvăluie secretul căsniciei de peste 10 ani cu Emil Grădinescu:„Nu este genul romantic, dar…'

Citește și: Care a fost testul suprem al relației Vivianei Sposub cu George Burcea:„Să vedem dacă rezistăm…' / EXCLUSIV

Liviu Dragnea, noi declarații după ce s-ar fi despărțit de Irina Tănase

La scurtă vreme, el a avut și o primă reacție pe Facebook. A spus că „există schimbări în viața fiecăruia și există decizii'. Acum, Liviu Dragnea a fost autorul unei confesiuni inedite ce privește scandalul legat de posibila despărțire de Irina Tănase. Întrebat cum comentează această situație, el a transmis că atunci când ia o decizie, o ia asumat, pentru a fi mai bine, atât pentru el, cât și pentru celelalte părți implicate. În plus, el a precizat că nu-și spală rufele în public.

„Păi de ce trebuie să comentez eu? Poate să apară orice, am spus-o și aseară: eu când iau decizii, le iau asumat, le iau ca să fie mai bine, atât mie, cât și celorlalți implicați, și mă țin de ele.

Eu nu îmi discut viața privată și nu îmi spăl rufele în public în modul ăsta. Nu am făcut-o niciodată, credeți-mă. Și nu am mare respect, în general, pentru oamenii care fac așa ceva. Nu îmi stă în caracter', a spus Liviu Dragnea pentru corectnews.com.

Liviu Dragnea: „Am respect pentru viața privată'

Așadar, conform spuselor sale, indiferent ce informație va mai apărea despre acest subiect, el va avea aceeași reacție. Politicianul susține că nu își va comenta niciodată relațiile public și nici pe ale altora. Spune că asta ar fi sub demnitatea lui de bărbat.

„Orice ar mai apărea, reacția mea va fi tot asta: sunt un om cu educație, am respect pentru viața privată a oamenilor și nu o să mă vedeți pe mine vreodată punându-mi mâinile în șold și comentând relațiile nimănui. Implicit, nici pe ale mele.

Din punctul ăsta de vedere, poate să apară un serial întreg, eu nu intru în acest joc pentru că este sub demnitatea mea de bărbat, de om cu educație, de om politic', a mai transmis el.

Fostul lider al PSD nu dorește să-și spele rufele în public

Totodată, Liviu Dragnea a menționat că nu crede că subiectul în care e implicat e la fel de important precum alte aspecte legate de țara noastră. A transmis că acest subiect „nu le pune nici pâine pe masă românilor, nici nu le plătesc facturile la curent și gaze'.

„În același timp, vă repet: eu sunt sigur că aceste lucruri nu pun nici pâine pe masă românilor, nici nu le plătesc facturile la curent și gaze, nici nu scad prețul carburantului la pompă. Astăzi, de ziua Constituției, trebuia să vorbim despre halul în care a fost călcată în picioare legea fundamentală a țării de însuși președintele României. Trebuia să vorbim despre valul 5 al pandemiei.

Trebuia să vorbim despre noul val de scumpiri anunțat de la 1 ianuarie: la curent și la carburanți, pentru că guvernul majorează accizele la carburanți. Nu despre ce apare în presa tabloidă, ca să mute atenția de la ce se întâmplă cu adevărat în țară.

De aceea, eu am să fac ce m-ați văzut făcând și până acum: o să mă ocup, împreună cu Alianța Pentru Patrie, de problemele românilor. Nu de scandaluri, nu de fake-uri, nu de cancan. Eu nu sunt construit așa', a conchis acesta.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter