Care a fost testul suprem al relației dintre Viviana Sposub și George Burcea: „Să vedem dacă rezistăm...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton, însă puțini știu care a fost testul suprem al relației Vivianei Sposub cu George Burcea. Concurenta de la „Bravo, ai stil!' ne-a dezvăluit detalii neștiute legate de povestea lor de iubire, în revista VIVA! de decembrie. Ea a fost protagonista unui interviu de senzație și a arătat că nu se ferește să vorbească nici despre partea sentimentală. Iată care e secretul fericirii lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cât de răsfățată ești în relație? Cum te surprinde George? Dar tu pe el?

Având în vedere cât de ocupați suntem în perioada aceasta, cel mai mare răsfăț pentru mine este atunci când mă așteaptă să vin de la filmări cu masa pusă. El se simte răsfățat atunci când a doua zi, dimineața, găsește toate vasele spălate și cafeaua făcută, pe care, de obicei, o ia la pachet și fuge la filmări.

Care a fost testul suprem al relației dintre Viviana Sposub și George Burcea: „Să vedem dacă rezistăm...' / EXCLUSIVCare a fost testul suprem al relației dintre Viviana Sposub și George Burcea: „Să vedem dacă rezistăm...' / EXCLUSIV

Citește și: De la ce pornesc certurile între Viviana Sposub și George Burcea și cine cedează:„Eu mă aprind cel mai repede'/ EXCLUSIV

Citește și: George Burcea, despre nunta cu Viviana Sposub, după ce a cerut-o de soție pe Internet:„Uite așa, nu va fi…'

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Adi Cristea, la 9 ani de la despărțire:„Un om foarte nepăsător'

Citește și: Fiul lui Nick Cannon a murit la numai cinci luni din cauza unei tumori cerebrale

Care a fost testul suprem al relației Vivianei Sposub cu George Burcea

Chiar, care au fost cele mai grele încercări pentru voi în relație și cum le-ați depășit? A existat un test suprem, să zicem așa?

Au fost foarte multe momente dificile în anul acesta. Dar nu între noi! Fiecare s-a confruntat cu greutăți, dar cel mai important a fost că ne-am susținut reciproc. Și asta facem în fiecare zi. Orice problemă ar avea George, mă sună pe mine. Orice problemă aș avea eu, îl sun pe el. Tocmai ăsta cred că a fost testul! Să vedem dacă rezistăm într-un an dificil. Testul a fost trecut, iar asta nu poate decât să însemne că vom rezista cu brio și când totul va fi bine.

Tot tu ne-ai spus că mereu ți-ai imaginat că la 22 de ani vei fi căsătorită, cu un copil. Cum vezi lucrurile la 24 de ani? Să ne așteptăm la „o mică surpriză mai curând decât ne-am fi imaginat?

De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla.

Viviana Sposub de la „Bravo, ai stil!' e pasionată și de muzică

Am văzut o știre potrivit căreia vei debuta în muzică și actorie, în filmul lui George. Chiar am fost uimiți, la „Bravo, ai stil!, să observăm că ai voce bună. Dă-ne tu mai multe detalii despre aceste proiecte profesionale!

Iubesc muzica și mereu mi-am dorit să profesez în această direcție. Dar nu am găsit până acum timpul și curajul necesare pentru a păși în această industrie. Acum, odată cu proiectul „Bravo, ai stil! Celebrities, am avut ocazia să dezvălui anumite abilități, printre care și cântatul. Reacțiile oamenilor au fost uimitoare și încurajările lor m-au făcut să prind încredere în forțele proprii și să conștientizez că acest talent nu ar trebui irosit. Pregătesc lansarea unei piese și voi fi cea mai fericită dacă va fi primită cu brațele deschise de către public. Cât despre proiectul legat de actorie, George lucrează de ceva timp la producția filmului său, „Scrisoare către Ceaușescu, scenariul fiind scris după romanul său de debut cu același titlu. Va fi primul film în care voi juca, deci vă dați seama că emoțiile sunt mari.

Sursă foto: Facebook, instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter