Ce spune Bianca Drăgușanu despre Adi Cristea, la 9 ani de la despărțire: „Un om foarte nepăsător”

Publicat pe

Ce spune Bianca Drăgușanu despre Adi Cristea, la 9 ani de la despărțire. În anul 2012, Bianca Drăgușanu ocupa primele pagini ale ziarelor după ce anunțase despărțirea de Adi Cristea. Cei doi au avut o relație care a durat aproape 6 ani și care s-a terminat destul de brusc. La momentul respectiv, toată lumea se aștepta ca cei doi să se căsătorească, însă drumurile lor s-au separat. Acum, diva a vorbit despre relația pe care a avut-o cu fotbalistul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a intrat în lumina reflectoarelor încă din perioada în care era într-o relație cu Adi Cristea. Cei doi au format un cuplu timp de 6 ani și s-au bucurat de momente extrem de frumoase împreună. Ulterior, cei doi și-au spus adio, iar acum diva recunoaște că a avut multe de învățat de la fotbalist.

Aceasta recunoaște că a învățat să se iubească mai mult și să nu asculte de gura lumii. Mai mult, blondina susține că fostul său partener a fost întotdeauna un bărbat indiferent.

Citește și: Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică:„Mă voi opera până în momentul în care…'

Citește și: Câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru a apărea la Revelionul lui Dan Negru:„Este cea mai scumpă invitată'

Citește și: Fiul lui Nick Cannon a murit la numai cinci luni din cauza unei tumori cerebrale

Citește și: Cum se simte Elena Marin de la Survivor după ce s-a operat la picior:„Încă am…'

Ce spune Bianca Drăgușanu despre Adi Cristea, la 9 ani de la despărțire

Bianca Drăgușanu a vorbit recent despre relația pe care a avut-o cu Adi Cristea. Diva susține că a învățat foarte multe din acea perioadă deoarece fotbalistul a ajutat-o enorm în dezvoltarea sa. Ba mai mult, el i-a arătat Biancăi că trebuie să se iubească și să se respecte mai mult.

„Da, am avut vreo 5-6 ani de relație cu Adrian, care la momentul acela a fost ce trebuie și era ceva potrivit pentru mine. De la el am învățat să fiu mai egoistă, am învățat să mă iubesc mai mult, am învățat că pe primul loc în viața ta trebuie să te pui pe tine, pentru că așa era el.', a spus diva la X-tra Night Show.

„A fost frumos la acea vreme'

Bianca Drăgușanu susține că Adi Cristea era un bărbat foarte nepăsător în perioada în care cei doi formau un cuplu. Aceasta își amintește cu drag de perioada în care avea o relație cu fotbalistul și este de părere că a reprezentat un capitol frumos din viața ei.

„Lui nu îi păsa de nimic ce îl înconjoară, ce spune X, ce spune Z. El era un om foarte nepăsător, din ce îmi aduc aminte. A fost tot o experiență a vieții mele, pe care, nu mi-o amintesc cu regret. A fost frumos la vremea aceea', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook și Arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter