Cum se simte Elena Marin de la Survivor după ce s-a operat la picior: „Încă am...”

Publicat pe

Cum se simte Elena Marin de la Survivor după cele două intervenții chirurgicale. După ce a participat la competiția Survivor România, Elena Marin s-a confruntat cu multe probleme de sănătate. Aceasta a fost nevoită să se opereze de două ori la picior pentru a se putea reîntoarce la marea sa pasiune, dansul. Vedeta a punctat inclusiv faptul că mulți oameni au uitat-o când s-a izbit de greutățile vieții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România 2021. Aceasta nu a câștigat competiția, însă s-a luptat până la ultimele puteri pentru a ajunge cât mai departe în concurs. După întoarcerea din Republica Dominicană, dansatoarea s-a confruntat cu reale probleme de sănătate. Diva a fost operată de două ori la picior, aceasta fiind singura metodă prin care ar mai fi putut dansa vreodată.

Aceasta a vorbit recent despre starea sa actuală de sănătate, dar și despre modul în care apropiații săi s-au raportat la situația ei. Ba mai mult, fosta concurentă susține că sunt foarte puțini oamenii care i-au fost alături.

Citește și: Elena Marin s-a fotografiat în cârje, după ce s-a operat la picior:„Voi mai putea dansa?'

Citește și: Elena Marin de la Survivor trebuie să se opereze, urgent:”Nu mai pot evita”

Citește și: Bobby Păunescu și mezzosoprana Andreea Ilie s-au despărțit:„Dorim lucruri diferite'

Citește și: Alexandra Ungureanu, jignită de Marius Moga la început de carieră:„Am fost foarte supărată, m-a complexat mult'

Cum se simte Elena Marin de la Survivor după cele două intervenții chirurgicale

Elena Marin a fost una dintre cele mai iubite ale competiției Survivor România. După ce s-a întors din Republica Dominicană, diva a suferit mari dureri la nivelul piciorului. Aceasta s-a operat odată pentru o ruptură de menisc la genunchiul drept și a doua oară pentru înlocuirea ligamentului de la glezna dreaptă. Diva spune că în acest moment se simte mai bine, însă are în continuare dureri.

'Chiar dacă mi-a fost frică și m-au încercat toate stările înainte de operație, totul a decurs bine. Acum sunt în perioada de recuperare, sunt cumințică și ascult tot ceea ce îmi spune doctorul. Încă am dureri, dar este ceva normal după două intervenții chirurgicale', a spus ea pentru FANATIK.

Operația, singura soluție

Elena Marin a fost foarte speriată deoarece a crezut că nu va mai putea dansa niciodată. Adevărul este că aceasta i-ar fi fost soarta dacă nu ar fi decis să facă operația la picior.

După competiția Survivor am rămas cu niște dureri foarte mari. După ce m-am întors în țara, mi-am făcut toate analizele și investigațiile și după ce am consultat mai mulți doctori, decizia finală a fost operația.`Dacă vrei să mai dansezi, trebuie să te operezi` – acesta a fost verdictul tuturor medicilor. Și astfel mi-am luat inima în dinți și am ales să mă operez', a mai spus ea pentru sursa citată.

Elena Marin își dorește să înființeze o școală de dans

Visul cel mai mare al fostei concurente de la Survivor România este să înființeze o școală de dans. Din cauza problemelor prin care a trecut, ea este nevoită să amâne marea ei dorință. Cu toate acestea, ea este convisă că atunci când se va pune pe picioare, va începe să facă primii pași pentru a deschide această școală.

'Visul, pasiunea și dragostea pentru dans sunt cele care îmi dau putere în aceste momente. Școala de dans pe care vreau să o deschid, va fi primul pas pe care îl voi face după ce mă voi recupera. Estimez că la începutul anului viitor să îmi îndeplinesc visul și să pășesc cu încredere alături de viitorii mei cursanți, în sala de dans', a continuat ea pentru aceeași sursă.

„Sunt dezamăgită de persoanele din jurul meu'

Diva a punctat faptul că este dezamăgită de oamenii care au fost în jurul ei în această perioadă. Aceasta nu a oferit foarte multe detalii cu privire la acest subiect, însă a menționat că în 2022 vrea să aibă lângă ea persoane calitative.

'Sper că la începutul anului viitor să îmi reiau proiectele și să am lângă mine doar oameni de calitate. Sunt dezamăgită de persoanele din jurul meu și de `prietenii` pe care eu credeam că îi am. Îmi doresc să revin cât mai repede, înconjurată doar de oameni buni, frumoși și fără interese', a mai spus aceasta.

Cum va petrece Elena Marin sărbătorile de iarnă

Operațiile suferite i-au stricat planurile pe care și le făcuse pentru sărbătorile de iarnă. Diva va rămâne acasă alături de familie, deși și-ar fi dorit să meargă la munte și să schieze.

Din păcate, toate planurile mele de sărbători sunt ruinate. Voiam să plec într-o vacanța, voiam să schiez, voiam să dansez și să am alte activități. În momentul de față, nu am multe opțiuni. Am să îmi petrec sărbătorile, probabil acasă, alături de familie, așa cum este normal', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter