De la ce pornesc certurile între Viviana Sposub și George Burcea și cine cedează: „Eu mă aprind cel mai repede”/ EXCLUSIV

Publicat pe

La numai 24 de ani, Viviana Sposub are deja un background profesional impresionant. Și ne asigură că acesta este doar începutul! De asemenea, concurenta de la Bravo, ai stil! are planuri serioase de viitor alături de iubitul ei, George Burcea. Despre acestea ne-a povestit într-un interviu savuros și onest în egală măsură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Momentul pe care l-ai avut împreună cu George în cadrul show-ului a făcut furori, dar a stârnit și o serie de speculații… Nici nu este de mirare, căci cuvinte-cheie precum „Viviana Sposub aka soția mea sau „Viviana Sposub Burcea atrag atenția, fără să vrei. Cât de serioase sunt planurile voastre de căsătorie?


Momentul cu George din Gală rămâne unul extrem de important pentru noi doi. A fost pentru prima dată când am evoluat pe scenă împreună. Revedem de multe ori clipul pe YouTube și de fiecare dată suntem la fel de emoționați. În emisiune am spus că mă văd îmbrăcată cu rochia pe care am purtat-o atunci și la nunta mea. Deci mă gândesc serios ca la nuntă să refacem complet momentul. Până la căsătorie mai avem de așteptat, dar până atunci planurile noastre sunt legate de carieră și de proiecte pe care le avem împreună sau separat.

De la ce pornesc certurile între Viviana Sposub și George Burcea și cine cedează: „Eu mă aprind cel mai repede'/ EXCLUSIVDe la ce pornesc certurile între Viviana Sposub și George Burcea și cine cedează: „Eu mă aprind cel mai repede'/ EXCLUSIV

Viviana Sposub: „Nu pot spune că, oficial, locuiesc cu un bărbat'

Pas cu pas, însă… Ultima dată ne spuneai: „Nu am locuit niciodată cu un bărbat, mă sperie de mor gândul ăsta. Am amânat acest moment…. Cum e acum, având în vedere că tu și George locuiți împreună? Te-ai acomodat?

Să știți că nu pot spune că, oficial, locuiesc cu un bărbat! Avem locuințe separate, dar, recunosc, eu și George nu putem sta separați mai mult de câteva ore. Ne petrecem aproape tot timpul împreună și facem „cămin din orice loc în care stăm.

Citește și: Ce relație are Viviana Sposub cu fiicele lui George Burcea:„Îmi spun Vavi'

Citește și: Cum se înțeleg, în culise, Rux și Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!:„Dacă avem ceva de comunicat…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Lidia Buble și sora ei, după Asia Express:„Cel mai mult m-au surprins momentele în care Estera…'/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman s-a certat cu polițiștii de la Rutieră:„Nu sunteți în stare de nimic!'

Viviana Sposub: „Relația noastră a trecut printr-o serie de schimbări'


Dacă ar fi să faci „o radiografie completă, spune-ne cum este relația voastră acum și cât de mult s-a schimbat într-un an și jumătate, de când vă cunoașteți.

Ca orice relație, și a noastră a trecut printr-o serie de schimbări. Am evoluat mult în anul pe care l-am petrecut
împreună. Consider că acum suntem mult mai sudați, mai maturi, mai conștienți de valoarea conexiunii dintre
noi. Rar întâlnești astfel de chimie între doi oameni și de aceea lucrăm zi de zi pentru a păstra relația noastră la nivelul
pe care noi ni-l dorim și pentru a ne pregăti de următoarele etape ale unei relații sănătoase.

De la ce pornesc certurile între Viviana Sposub și George Burcea

În nicio relație nu poate fi numai lapte și miere, mici discuții se pot naște din cele mai banale lucruri. De la ce se
nasc conflictele la voi în relație și cine cedează primul? A existat o perioadă îndelungată în care să nu vă fi vorbit?

Recunosc! Eu mă aprind cel mai repede, sunt moldoveancă. Dar ce credeți? Și el este! Dacă ne ciondănim puțin, eu sunt
prima care face pasul spre el. Mi-e drag de mor și nu pot să stau supărată când îl văd. Motivele, într-adevăr, sunt de multe ori puerile și tocmai de aceea le și uităm repede.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI.  
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă