Cum se descurcă Alina și Ilan Laufer cu trei copii: „Am avut o bonă, dar am dat-o afară”

Publicat pe

Cum se descurcă Alina și Ilan Laufer cu trei copii. De curând, Alina a devenit mamă de gemeni! Ea împreună cu soțul său, politicianul Ilan Laufer, au fost invitați în platoul emisiunii „Teo Show', unde au vorbit despre viața lor cu trei copii. Deși sunt extrem de fericiți datorită familiei fericite pe care au construit-o, cei doi nu mai au parte deloc de timp liber.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu opt luni, Alina Laufer și soțul său deveneau părinți de gemeni. Blondina a născut prematur doi copii perfect sănătoși, Davina și Nathaniel. Deși aceștia reprezintă cel mai mare motiv de bucurie, cei doi recunosc că nu mai au deloc timp liber. Au angajat la un moment dat o bonă pentru micuți, însă au concediat-o la scurt timp.

Cei doi au vorbit despre experiența lor de părinți. Se pare că politicianul este foarte implicat în creșterea și educarea micuților.

Citește și: Alina Laufer a ajuns la spital cu unul dintre gemenii prematuri:”A luat o bacterie de la…”

Citește și: Alina Laufer a plecat cu familia la munte, după ce a fost cu fetița la spital:”Davina a fost foarte bolnăvioară…'

Citește și: Ramona Bădescu, dezvăluiri neașteptate despre fostul soț:„Cât a fost însurat cu mine a avut un copil'

Citește și: Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite.Prima imagine de pe platourile de filmare

Cum se descurcă Alina și Ilan Laufer cu trei copii

În urmă cu opt luni, Alina și Ilan Laufer deveneau părinți de gemeni. Se pare că politicianul este foarte implicat în creșterea micuților și o ajută pe soția lui în toate activitățile. El a recunoscut că după ce se întoarce de la birou, le pregătește baia celor mici.

„Noi dormim în camera noastră. Copiii dorm ziua în camera noastră, iar seara în camera lor. Eu mă trezesc și o trimit pe Alina la copii. Nu aude când fac gălăgie. (…) Locul meu este la masă în bucătărie. Viața noastră s-a schimbat cu totul. Nu credeam că va ajunge perioada asta, în care să îmi doresc să se facă luni dimineața să merg la birou. (…) Am avut o bonă, dar am dat-o afară acum o lună și jumătate', a dezvăluit el.

Alina Laufer: „E foarte greu'

Alina recunoaște că viața cu doi copii mici nu este deloc ușoară. După ce a concediat bona, aceasta s-a ocupat în permanență de cei mici. Singurul ajutor pe care îl are este de la bunica acestora, însă nu pare suficient. Ba mai mult, ea declară că îi lipsesc foarte mult călătoriile.

„Pot să zic că am ajuns oarecum la capătul puterilor. Ai mei urlă, dacă nu urlă amândoi odată urlă pe rând. Ne mai uităm și noi la alți părinți cu bebeluși care dorm, stau liniștiți. (…) Mai vine mama pe la noi și ne ajută. E foarte greu. Mie îmi lipsesc foarte mult călătoriile. Suntem în priză permanent', a spus Alina Laufer la „Teo Show'.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter