Alina Laufer a ajuns la spital cu unul dintre gemenii prematuri: "A luat o bacterie de la..."

Publicat pe

Alina Laufer a trăit o spaimă groaznică zilele trecute când a ajuns la spital cu unul dintre gemenii născuți prematur. Este vorba despre Davina, micuța ei de câteva luni, care s-a simțit foarte rău, iar analizele au concluzionat că a fost vorba despre o bacterie pe care fetița ar fi luat-o de la animale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Laufer a pus plânsul fetiței pe seama dinților, însă pentru că simptomele nu s-au ameliorat nicicum, au plecat de urgență la spital. Aici s-a dovedit că era vorba despre o altă problemă în cazul micuței Davina.

„Am fost la părinţii mei la curte şi cred că a luat o bacterie de la animalele de acolo. Nu ştiu foarte sigur de unde a luat-o.

Am acţionat la timp, a fost o noapte de coşmar. Iniţial, am crezut că-i dau dinţişorii, are deja doi jos, dimineaţa mi-a zis doamna doctor că nu poate să-i fie aşa de rău', a declarat Alina Laufer la Kanal D.

Din fericire, Davina este mai bine, reacționează la tratament și Alina Laufer spune că fetița se recuperează așa cum trebuie.

„A plâns o oră încontinuu. Nu adormea. Nu am dormit nici noi toată noaptea. Marţi dimineaţă a dus-o la doctor şi i-a făcut analize.

A avut trei-patru scaune într-o seară. Schimb 10 scutece pe zi mai nou, febră nu a avut. Nici acum nu vrea să mănânce. Am început diversificarea acum trei săptămâni. I-am dat antibiotic şi şi-a mai revenit', a povestit ea.

Din fericire, evoluția e una pozitivă, așa că întreaga familie a fugit imediat după aceea la munte.

Cu toate că Davina a fost foarte bolnăvioară săptămâna aceasta şi am ajuns cu ea la spital, ne-am făcut curaj să fugim din Bucureşti şi am venit în formaţie completă la o locaţie superbă în comuna Pietroşiţa, aflată la poalele munţilor Bucegi', a mai povestit vedeta.

Citește și: Probleme mari pentru Gabriela Cristea.Ce a pățit din cauza unui credit neplătit, de acum 18 ani

Citește și: Connect-R și Shift au fost eliminați de la Asia Express

Citește și: Andreea Marin, invitată la emisiunea lui Denise Rifai:Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?’

Ce înseamnă numele alese de Alina Laufer pentru gemeni

Davina și Nathaniel, pe care soții Laufer ți i-au dorit foarte mult, au acum 9 luni.

„Davina este un nume de origine ebraică și scoțiană, varianta feminină a prenumelui David, care înseamnă „iubit/ă'. Nathaniel este de asemenea un nume cu origini ebraice, care înseamnă „cadou de la Dumnezeu'.

Alina Laufer a născut prematur pe 15 februarie 2021

În vârstă de 39 de ani, Alina Laufer a născut prematur gemeni pe 15 februarie, iar unul dintre ei, Nathaniel, a avut probleme la naștere, fiind operat de urgență. Mămica și bebelușii au fost externați de la Maternitatea Giulești după 38 de zile petrecute acolo, sub îngrijirea atentă a cadrelor medicale.

Vedeta și soțul său, Ilan Laufer, și-au dorit enorm să devină părinți și au apelat de mai multe ori la fertilizarea in vitro. Frumoasa blondă a rămas însărcinată în vara anului trecut.

Am așteptat acești copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare o listă cu instrucțiuni. Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la 2 săptămâni, pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de șold. În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate', declara Alina Laufer potrivit libertateapentrufemei.ro.

Aceasta mai are o fetiță Karina (13 ani), din mariajul cu Jorge.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter