Oana Roman s-a certat cu polițiștii de la Rutieră: „Nu sunteți în stare de nimic!”

Publicat pe

Oana Roman s-a certat cu polițiștii rutieri. Fiica lui Petre Roman a decis să meargă într-o excursie la munte, însă a avut parte de un adevărat scandal cu Poliția Română. Aceasta a sesizat că aglomerația ar fi fost creată de doi polițiști care au oprit întreaga coloană pentru circulația a două mașini. În acel moment, diva și-a ieșit din minți și a simțit să transmită un mesaj pentru oamenii legii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a avut parte de un adevărat scandal în drum spre munte. Diva a observat că circulația a fost îngreunată din cauza unor polițiști. În acel moment, ea a decis să transmită un mesaj pentru oamenii legii pe pagina sa de Instagram. Aceasta a subliniat inclusiv faptul că se așteaptă să fie amendată pentru cuvintele grele aduse organelor de poliție, însă își asumă fiecare remarcă.

Citește și: Vica Blochina, mesaj înțepător pentru Oana Roman:”Pe barter….”

Citește și: Ce reacție a avut Oana Roman, după ce i s-a spus că a rămas fără păr pe cap:„Au probleme psihice… '

Citește și: Gigi Becali, primele declarații după ce a fost implicat într-un accident rutier:„A venit Poliția'

Citește și: Mircea Moldovan de la Insula Iubirii a devenit tată.Prima imagine cu bebelușul

Oana Roman s-a certat cu polițiștii de la Rutieră

Oana Roman a avut parte de un scandal imens în drum spre munte. Aceasta își dorea să ajungă la Brașov cât mai repede, însă circulația a fost îngreunată. Diva este de părere că totul a pornit din cauza unor polițiști care au oprit o întreagă coloană pentru a traversa două mașini.

„Ferească Dumnezeu… e coloană, stăm de două ore în șir și ei opresc circulația să treacă două mașini. Atât îi duce capul. De aia e coloană interminabilă pentru doi deștepți care stau și încurcă tot pentru că sunt incapabili să gândească', a spus Oana Roman pe Instagram.

„Atât îi duce pe ei capul'

Se pare că Oana Roman a fost extrem de revoltată din cauza situației. Aceasta a răbufnit pe Instagram și și-a asumat fiecare cuvânt pe care l-a spus la adresa Poliției Române. Diva consideră că ar putea fi amendată pentru vorbele spuse.

Atât îi duce pe ei capul, Poliția Română bravo, sunteți niște minunați, deștepți, extraordinari și mă aștept să-mi dați și amendă că am vorbit urât de voi că nu sunteți în stare de nimic, vă bateți joc de oameni și de timpul lor', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter