Horoscopul lunii decembrie 2021. Schimbări majore pentru trei zodii la final de an

Publicat pe

Horoscopul lunii decembrie aduce vești bune pentru unele zodii și mai puțin bune pentru altele. Se anunță schimbări majore pentru unele zodii la final de an. Astrele prevăd că anumiți nativi nu ar trebui să se ferească să-și asume riscuri în dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscopul lunii decembrie – Berbec

Jupiter este aliatul tău și vei putea trece mai ușor peste tot stresul cu care vin la pachet sărbătorile. Este posibil să primești unele critici, dar le vei putea face față cu calm și înțelepciune. Luna decembrie și energia sa vor confirma că ești stăpâna realității tale.

Horoscopul lunii decembrie – Taur

Pe plan amoros, totul este extrem de imprevizibil pentru tine, și asta fiindcă totul depinde de acțiunile tale. Prinzi curaj să îți manifești sentimentele, îți declari dragostea și ești dispusă să îți asumi riscuri. Ferește-te de infidelitate! S-ar putea să regreți!

Horoscopul lunii decembrie – Gemeni

Venus, în poziția de Capricorn, te încarcă toată luna cu dragoste și energie, și asta te va face mai iubitoare și mai atentă cei dragi. Parcă simți nevoia să lași deoparte securea războiului și să te concentrezi pe soluții pentru conflictele de anul ăsta. Felicitări!

Horoscopul lunii decembrie – Rac

Luna aceasta, pasiunea este la cote maxime atunci când e vorba despre relația ta de cuplu. Comunicarea cu partenerul va fi una excelentă. Decembrie îți va aduce o oarecare relaxare în ceea ce privește obligațiile sentimentale, dar și profesionale.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: Cele mai norocoase 3 zodii în octombrie.Li se va schimba viața radical

Horoscopul lunii decembrie – Leu

Saturn în Vărsător te ajută foarte mult cu un plus de calmitate, înțelepciune și maturitate. Nu mai faci din țânțar armăsar, ca în ultima perioadă, iar asta se va răsfrânge, în sens pozitiv, desigur, asupra atmosferei din familie. Toată lumea va aprecia schimbarea ta!

Horoscopul lunii decembrie – Fecioară

Vei munci din greu și vei avea parte de întâlniri cu oameni de la care ai ce învăța. Dar nu neglija familia, totuși. Oferă-le celor dragi din timpul tău, închide telefonul când este cazul și ascultă-i! E luna cadourilor, iar atenția ta este cel mai prețios dar pentru ei.

Horoscopul lunii decembrie – Balanță

Influența Lunii va fi puternică și vei păși în Anul Nou cu piciorul drept, așa că lasă în urmă îndoielile și bucură-te de noul an cât mai mult posibil. De un lucru poți fi sigură: luna aceasta nu îți vei face griji pentru sănătate, astrele sunt de partea ta!

Horoscopul lunii decembrie – Scorpion

Decembrie vine cu nevoia de a-i ajuta pe cei din jur, așa că nu ezita să întinzi o mână de ajutor oricui are nevoie de ea. Vei fi răsplătită pentru această generozitate când te vei aștepta mai puțin. Nu-i neglija nici pe cei dragi și fii atentă la nevoile lor!

Săgetător

În luna asta ai nevoie să te încurajezi singură și să pui mai multă presiune pe tine pentru a încheia toate proiectele la care lucrezi. Nu este o perioadă ușoară, dar recompensele nu vor întârzia să apară. Odihnește-te suficient după aceea, vei avea nevoie!

Horoscopul lunii decembrie – Capricorn

În ceea ce privește finanțele, e o oportunitate bună să bifezi proiectele care au apărut pentru a-ți suplimenta veniturile și în privința cărora ai stat pe gânduri. Vei face față tuturor obligațiilor în mod strălucit și vei fi un sprijin real pentru cei dragi.

Horoscop decembrie – Vărsător

Decembrie va fi una dintre cele mai plăcute luni din tot anul pentru tine. Nu exagera, totuși, cu cheltuielile pentru cadourile de Crăciun, oricât te-ai simți de generoasă în perioada asta. Mai lasă bani la ciorap, pentru că trăim vremuri imprevizibile!

Horoscop decembrie – Pești

Sărbătorile de iarnă sunt o oportunitate excelentă pentru tine de a-ți face planuri pentru anul viitor. E posibil să formezi un nou cuplu cu o persoană abia cunoscută, pe principiul „nu aduce anul ce aduce ceasul. Nu-ți înfrâna sentimentele și vezi ce iese!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter