De ce a demisionat Adrian Văncică, celebrul Celentano din Las Fierbinți, de la Teatrul Nottara: „A ales un alt capitol”

Publicat pe

De ce a demisionat Adrian Văncică, celebrul Celentano din Las Fierbinți, de la Teatrul Nottara. Directorul instituției, Marinela Țepuș, a făcut o serie de declarații cu privire la demisia lui Adrian Văncică. Se pare că actorul a renunțat la Teatrul Nottara încă din toamna anului trecut, însă a ținut secretă această decizie. Acum, Marila Țepuș își spune opinia cu privire la pierderea acestuia din echipa sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Văncică, cunoscut de publicul larg datorită personajului Celentano din Las Fierbinți a demisionat de la Teatrul Nottara. Acesta activa pe scenă de mai bine de 15 ani, însă a decis să își dea demisia. Directorul instituției a vorbit public despre alegerea pe care actorul a făcut-o și a explicat motivele care au stat la baza retragerii din lumea teatrului.

Aceasta a declarat că nu cunoaște concret motivele și că marele actor doar s-a prezentat cu demisia semnată. Ea a fost nevoită să se conformeze și a acceptat decizia lui Adrian Văncică.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți.Au două fetițe

Citește și: Nu vei ghici niciodată ce meserie a avut Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, în Coreea:„A fost armata pe care n-am făcut-o!'

Citește și: Au început filmările pentru noul sezon Insula Iubirii!Primele imagini cu Radu Vâlcan și ispitele

Citește și: Elena Marin s-a fotografiat în cârje, după ce s-a operat la picior:„Voi mai putea dansa?'

De ce a demisionat Adrian Văncică, celebrul Celentano din Las Fierbinți, de la Teatrul Nottara

Adrian Văncică a renunțat la colaborarea pe care o avea de mai bine de 15 ani cu Teatrul Nottara. Directorul instituției a declarat că nu știe concret motivele care au stat la baza deciziei acestuia, însă este de părere că actorul nu avea suficient timp pentru toate proiectele sale.

„De ce a ales să plece, nu știm exact. A venit doar cu demisia scrisă și asta a fost. A trebuit să ținem cont de alegerea sa. Pe de altă parte, nu mai juca în acel moment decât într-o singură piesă. Dar cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale', a declarat Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara, pentru PlayTech.

Acesta a petrecut 15 ani alături de membrii Teatrului Nottara. Marinela Țepuș îi urează succes și îi ține pumnii strânși pentru următoarele decizii profesionale pe care le ea.

Așa, că după aproape 15 ani de colaborare, între 1996 și 2020, colegul nostru Adrian Văncică a ales un alt capitol al vieții sale profesionale. Îi ținem pumnii!', a mai adăugat Marinela Țepuș pentru sursa citată.

Cum se autocaracterizează Adrian Văncică

Adrian Văncică nu doar că a scris numeroase scenarii de-a lungul timpului, ci și-a făcut și o autocaracterizare. Acesta s-a născut la scurt timp după cutremurul din 1977 și consideră că viața sa profesională a fost puternic marcată de experiențele din copilărie.

„Adrian Văncică s-a născut în anul celebrului cutremur din România. La două săptămâni după. La cutremur, mama lui, potrivit unor mărturii ale martorilor, a căzut din cauza blocului care se clătina și în care se afla, evident. Se presupune că acea zdruncinătură este vinovată de cariera ulterioară a individului, derapajele și felul său de a înțelege viața. Și-a făcut copilaria la țară, cei șapte ani de acasă fiind făcuți la bunica.', și-a început actorul autocaracterizarea.

Acesta a absolvit profilul mate-fizică la liceu, însă a urmat cariera de actor. S-a considerat întotdeauna un om amuzant și carismatic, iar acest lucru l-a punctat și în biografie.

A făcut școala în orașul natal, Târgoviște, unde cu mândrie în clasa a 5-a a purtat șnurul galben al comandantului de detasament. Într-a 6-a a schimbat clasa și acolo nici stegar nu a mai fost. Contemporanii spun că a fost talentat de mic și doar așa reușea să treacă clasa, cu glume, mai ales în liceu, el absolvind , profil mate-fizica'., a continuat el.

Ce i-a marcat maturizarea

El consideră că întreaga sa maturizare a fost marcată de anumite desene animate sau filme pe care le-a văzut încă din copilărie.

„I-a fost marcată maturizarea psihică de celebra Sandy Bell, ale cărei aventuri au fost urmărite în cadrul familial. De asemenea, și serialul Dallas i-a fost decisiv în formare', a mai spus acesta.

Adrian Văncică a ținut să sublinieze faptul că există o diferență între el ca om și personajul Celentano pe care îl interpretează la ProTV. Acesta a evidențiat acest detaliu deoarece multă lume nu reușește să facă o diferență clară.

„El nu e Celentano, e actorul care-l joacă, această confuzie fiind făcută din ce în ce mai rar în zilele noastre', a spus el.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter