Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți. Au două fetițe

Publicat pe

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți. Celentano este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din Las Fierbinți. Nu multă lume știe însă cine este soția lui Adrian Văncică. Se numește Elena Văncică și au împreună două fetițe superbe. Micuțele chiar au apărut la un moment dat în serial, într-un episod. Iată tot ce nu știai despre familia actorului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți. Adrian Văncică, cel care i-a dat viață personajului Celentano din Las Fierbinți, e iubit de o țară întreagă. Talentul lui incontestabil i-a adus mii de fani, dar, cu toate astea, puțini știu detalii despre familia lui. Actorul are o căsnicie perfectă alături de soția lui, Elena Văncică, cea care i-a dăruit două fetițe superbe.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți. Adrian Văncică și partenera lui de viață fac „echipă' și acasă, dar și la muncă. De-a lungul timpului, Celentano din Las Fierbinți și Elena Văncică au jucat în diverse filme împreună. În ciuda programului încărcat, ei se ocupă în permanență de creșterea fetițelor lor, Mara și Theo.

Citește și: Gabriela Cristea a apelat la psiholog, după ce s-a vindecat de COVID-19:„Am atacuri de panică'

Citește și: Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu ia amploare! O altă asistentă face declarații surprinzătoare:„Au probleme de comportament'

Citește și: Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat, nici după ultimul termen:„Nu vrea'

Citește și: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, în Republica Dominicană, după ce au negat că sunt iubiți.Imagini din escapada lor

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți. Adrian Văncică a povestit că el și soția lui, Elena, lucrat împreună în mai multe proiecte. Au colaborat și pentru celebrul film „Scurtcircuit', unde ea a fost secretar de platou. Artistul a mărturisit că ea este supervizor de scenariu. Nu-i prea place să vorbească despre meseria ei, pentru că, spune el, este foarte grea și el nu ar putea să o facă.

„Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul «Scurtcircuit», unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu', a spus Adrian Văncică pentru click.ro, în urmă cu ceva timp.

Au împreună două fetițe

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți. De asemenea, puțină lume știe că fiicele lor, Mara și Theo, au apărut într-un episod din serialul Las Fierbinți. Adrian Văncică, cunoscut drept Celentano, nu le încurajează încă să meargă în această direcție. Printre altele, el a mărturisit că nu postează multe poze cu ele, deoarece nu-i place ca micuțele să fie în atenția publicului.

„Fetele noastre au jucat într-un episod din «Las Fierbinţi». Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre. (…) Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele de mult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului', mai adăuga el.

Adrian Văncică: „Nu mă străduiesc deloc să fiu umoristic acasă'

Paradoxal, Adrian Văncică sau Celentano din Las Fierbinți, a dezvăluit că umorul nu e „întreținut' de el acasă, ci de familia lui. A povestit că soția lui, Elena, și fetele lor sunt foarte amuzante și se minunează zilnic de replicile lor. În plus, el crede că dacă ar fi mult prea comic, nu ar mai avea aceeași autoritate în fața copiilor, când vine vorba de lucruri serioase.

„Umorul e musai să fie acolo, dar în familia mea, eu sunt doar un spectator la umor. Nu mă străduiesc deloc să fiu umoristic acasă, pentru că sunt extrem de amuzante cele două fete ale noastre şi nevastă-mea. Este un spectacol zilnic pentru mine să le urmăresc pe fete, să observ felul cum se raportează la realitate, să le ascult replicile, ironiile.

Nu sunt deloc cel mai comic din casă şi nici nu mi-aş permite să fiu. Păi, ce autoritate aş mai avea, când vine mo­mentul acela: „Ia să vedem ce temă ai la mate pentru mâine?', iar pe fiică-mea, de cla­sa a VI-a, ar pufni-o râsul?! Ar râde de ex­plicaţiile mele des­pre ipotenuză', a mai spus actorul pentru Formula As.

Totodată, el a mărturisit că face temele cu fiicele lui, fără nicio problemă. Lucrează împreună chiar și la matematică, deoarece actorului i-a plăcut foarte mult în școală.

„Acum ştiu că vrei să mă în­trebi da­că fac ma­te­ma­tică cu ele, şi răspunsul este «da». Mi-a plăcut me­reu matematica, în­că o ştiu din școală şi cred că fac faţă să le ajut, cel puţin până la liceu', a continuat artistul.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter