Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce s-ar fi despărțit de Irina Tănase: "Există schimbări în viața fiecăruia"

Publicat pe

Liviu Dragnea (59 de ani) a oferit o primă reacție după ce în presă a apărut informația că fostul lider PSD s-a despărțit de iubita sa, Irina Tănase (28 de ani). Acesta scrie într-o postare pe Facebook că vrea să pună capăt 'tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic' și că 'viața personală a oricui ar trebui să rămână privată'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a reacționat, marți seară, după ce presa a scris că s-ar fi despărțit de iubita sa, Irina Tănase, și ulterior ar fi dispărut. Mai mult, unele publicații au scris în urmă cu două zile că Liviu Dragnea a plecat de acasă după o ceartă cu Irina și că este de negăsit.

„Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum.

Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică.

Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine', a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Citește și: Ce meserie își dorește Irina, fiica lui Irinel Columbeanu:„Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să…

Citește și: Lucian Viziru și-a întâlnit pentru prima dată nepoțica.Cum a reacționat fiica lui Augustin Viziru

Citește și: Stela Bizdu se operează din nou, la 3 ani de când a rămas fără picior:„Va trebui să stau 2 săptămâni la pat’

Dragnea: „E doar o perdea de fum'

Totodată, Liviu Dragnea mai spune că ziua de Sfântul Nicolae și-a petrecut-o împreună cu copiii săi, iar astăzi a lucrat la partid.

„Orice altă „știre' e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional' și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării', a mai spus Liviu Dragnea.

Reamintim că în presă s-a scris, zilele trecute, că fostul lider social-democrat, Liviu Dragnea, și-a îngrijorat familia, politicianul fiind de negăsit după ce s-a certat cu Irina Tănăse, iubita mai tânără cu 30 de ani.

Atunci Dragnea nu a răspuns apelului jurnaliștilor, pentru a lămuri situația. Irina, în schimb, a negat direct că s-ar fi despărțit de Liviu Dragnea.

De unde știți dumneavoastră așa ceva? (…) Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit, nu ne-am despărțit. Îmi pare rău…', a declara tânăra pentru Cancan.ro.

Liviu Dragnea a fost eliberat pe 15 iulie din penitenciarul Rahova după ce Tribunalul Giurgiu a admis cererea acestuia de eliberare condiționată. Dragnea se afla în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare, potrivit gandul.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter