Ce meserie își dorește Irina, fiica lui Irinel Columbeanu: „Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să...”

Publicat pe

În ce domeniu vrea să profeseze fiica lui Irinel Columbeanu. Irinuca este o minunăție de copil! Aceasta are foarte multe pasiuni, a cochetat cu actoria, și-a dorit să devină medic, însă acum are cu totul o altă perspectivă asupra vieții. Micuța își dorește să devină avocat și deja face pași mari în această direcție. Tatăl ei susține că școala pe care o urmează în America o ajută enorm pentru îndeplinirea visului său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Irinel Columbeanu are planuri mari cu viața ei. Deși tânăra era pasionată de domeniul artistic atunci când se afla încă la vila tatălui său, ulterior și-a schimbat decizia. Inițial ea opta pentru cariera de medic, însă acum vrea să devină avocat. Fostul milionar susține că școla pe care aceasta o urmează în America o va ajuta foarte mult în dezvoltarea abilităților sale.

Aceasta se pregătește intens pentru a deveni avocat. Tatăl ei susține că deja simulează procese și se simte foarte bine în postura de om al dreptății.

Citește și: Cum a câștigat Irinel Columbeanu primii bani în vremea comunismului și pe ce i-a cheltuit:„M-am dus cu chelnerița și cu sora ei acasă'

Citește și: Irinel Columbeanu vrea să dea lovitura în afaceri cu o nouă invenție:”Mi-a venit ideea în pandemie”

Citește și: Irina Tănase a mers într-un atelier de rochii de mireasă, după ce s-ar fi certat cu Liviu Dragnea.A fost surprinsă chiar în mașina politicianului

Citește și: Ellie White a schimbat 18 bone pentru cei doi copii ai săi:„Unul dintre părinți e blocat tot timpul acasă'

În ce domeniu vrea să profeseze fiica lui Irinel Columbeanu

Fiica lui Irinel Columbeanu este hotărâtă să urmeze cariera de avocat. Tatăl ei a declarat că deja participă la simulări de procese, însă nu știe concret despre ce este vorba. Acesta susține că școala pe care o urmează o ajută foarte mult în această direcție.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat', a spus Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Fiica lui Irinel Columbeanu scrie o carte

Aceasta se pare că i-a călcat pe urme tatălui ei, de la care a moștenit pasiunea pentru scris. Tânăra în vârstă de 14 ani a început să scrie o carte în limba engleză, iar Irinel abia așteaptă să o citească. El susține că nu i-a cerut acesteia detalii cu privire la ceea ce scrie, însă este sigur că va fi mândru de creația Irinucăi.

„Nu cunosc ce scrie Irina, o voi citi cu interes când o să o termine, nu am încercat să aflu. Fiind și eu autor, știu cum e. Nici ea nu-mi cere mie sfaturi, nici eu ei. Orice autor, nu vrea să dezvăluie nimic, până nu apare. În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau', a spus el pentru sursa citată.

Ce își dorește Irinel Columbeanu să scoată pe piață

Omul de afaceri, deși s-a retras din această lume, încă are idei cu privire la viitoarele sale investiții. Irinel Columbeanu își dorește să lanseze o carte care să conțină un cod QR. Acest cod va deschide un site care va afișa un video cu o parte din volumul său.

„Acest volum va fi prima carte diferită, în care se folosește o nouă o idee care mie mi-a venit grație pandemiei, care a generat necesitatea de a fi controlat certificatul verde. Am fost curios să văd cum se controlează veridicitatea unor informații, pe baza codului QR care e citit de orice body-guard, cu aproape orice cameră. Îl scanează și sare direct pe site-ul care trebuie. Niște oameni care nu au mare instructaj în IT, pot verifica ceva. Astfel, acest cod QR va fi la îndemâna oricui va vrea să citească volumul tipărit. Este vorba despre un acces în mediu digital, posibil printr-un cod qr, care se va tipări în paginile cărții', a declarat el pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter