Ana Maria Brânză și-a anunțat retragerea din sport: „S-a încheiat un capitol din viața mea”

Publicat pe

Ana Maria Brânză și-a anunțat retragerea din sport. La vârsta de 37 de ani și cu cinci premii pentru cea mai bună spadasină din lume, Ana Maria Brânză a anunțat că va renunța la sport. Aceasta, cu ochii în lacrimi, a mărturisit că nu poate să mai continue în domeniul care a consacrat-o. Mai mult decât atât, sportiva a ținut să le mulțumească oamenilor care au susținut-o de-a lungul carierei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Maria Brânză a fost desemnată pentru a cincea oară cea mai bună spadasină din lume. Aceasta, deși are o mulțime de premii la activ, a decis să se retragă din lumea sportului. Vedeta a făcut anunțul trist, cu ochii plini de lacrimi. Ea recunoaște că nu simte să meargă mai departe în acest domeniu.

Femeia în vârstă de 37 de ani a ținut să le mulțumească celor care au sprijinit-o pe parcursul carierei sale. Ba mai mult, ea a anunțat că vor urma foarte multe surprize în ceea ce privește viața sa.

Citește și: Spadasina Ana Maria Brânză îşi doreşte să devină mamă, dar … „copiii nu se fac pe Facebook sau la telefon!'

Citește și: Ceartă pe drojdie, la supermarket. Campioana olimpică Ana-Maria Popescu Brânză a trăit un episod neplăcut:ce i-a răspuns un bărbat când l-a întrebat de unde a luat drojdie

Citește și: Ce meserie își dorește Irina, fiica lui Irinel Columbeanu:„Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să…'

Citește și: Lucian Viziru și-a întâlnit pentru prima dată nepoțica.Cum a reacționat fiica lui Augustin Viziru

Ana Maria Brânză și-a anunțat retragerea din sport

Sportiva a spus că nu se simte în stare să meargă mai departe și a făcut anunțul trist. Aceasta a recunoscut că după 20 de ani, este momentul să spună adio marii sale pasiuni.

,,Se pare că se încheie. Peste 20 de ani petrecuți în sala de scrimă. A fost ultima competiție pentru mine. Credeam că sunt pregătită pentru momentul ăsta, pentru că nu simt să merg mai departe. Asta a fost și cumva cred că din copilărie, mi-am promis că o să simt momentul în care să mă opresc. E momentul, acest moment a venit, știu treaba asta, nu mai am motivație să merg mai departe.”, a spus ea.

„Mă duc să termin de plâns'

Aceasta le-a mulțumit tuturor celor care au sprijinit-o, dar și oamenilor cu care a colaborat de-a lungul carierei. Ea a transmis iubirea și aprecierea față de aceștia și speră să rămână alături de ea, chiar dacă nu în lumea sportului.

,,Țin să vă mulțumesc tuturor pentru sprijin, tuturor oamenilor cu care am colaborat de-a lungul timpului, oamenii cu care am crescut, cu care am făcut echipă, începând de la federație, Clubul Sportiv al Armatei Steaua, COSR, toți oamenii care au fost implicați în povestea asta și sper să scriem povești frumoase pentru sportivii români. Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc, mai ales vouă care sunteți pe social media și ați fost alături de mine, atunci când s-a terminat cu medalie, dar mai ales atunci când am dat nuca-n perete, de la începutul competiției. Sper să rămâneți alături de mine, pentru că s-a încheiat un capitol din viața mea, dar cu siguranță vor urma alte surprize. Mă duc să termin de plâns.”, a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter