Ceartă pe drojdie, la supermarket. Campioana olimpică Ana-Maria Popescu Brânză a trăit un episod neplăcut: ce i-a răspuns un bărbat când l-a întrebat de unde a luat drojdie

Publicat pe

Campioana olimpică Ana-Maria Popescu Brânză a relatat un incident neplăcut prin care a trecut la supermarket, în încercarea de a face rost de un pic de drojdie. Spadasina a fost uimită de gestul meschin și gratuit al unei persoane din magazin, care i-a dat un răspuns tranșant la o simplă întrebare.

Cu toți banii din lume, din orice categorie socială ar face parte și orice privilegii ar avea, oamenii caută cu disperare un singur aliment zilele acestea, care pare că nu se mai găsește în niciun supermarket: drojdia!
Nu puține sunt relatările celor ce au încercat fără speranță să facă rost de drojdie, iar Ana-Maria Brânză face și ea parte din această categorie. Din păcate, goana după acest aliment elementar, devenit brusc foarte prețios, creează tot soiul de incidente nedorite.

Ana-Maria Brânză, incident neplăcut la supermarket pentru un plic de drojide

Campioana olimpică a relatat pe pagina sa de Facebook o întâmplare neplăcută prin care a trecut, încercând să găsească drojdie la supermarket. Incursiunea la magazin a lăsat-o cu un gust amar.

Iată mesajul postat de Ana-Maria Brânză pe pagina sa de Facebook:

'Cum m-am întristat astăzi… ca fraiera. Și mă trezisem cu așa o energie bună…
Când să ne facem și noi câte un cold brew ca să ne apucăm de treabă mai cu entuziasm, ia apă tonică de unde nu-i!
Ba tu, ba tu, ba hai că merg eu la magazin.
Completează declarația, ia masca, mănuși, șervețelele umede și pe aici ți-e drumul (dacă îmi era cumva dor de făcut bagaje).
Ajung la magazin, iau repede ce-mi trebuie și-mi aduc aminte că ne chinuim de vreo trei zile să facem pizza și drojdie ioc (știu și de aluatul cu iaurt). La raft, nimic, nada, niente. Întreb o doamnă de la raion „nu se mai livrează”. Nici proaspătă? Din aceea s-ar putea să avem. Caută la locul cu pricina, nimic, dă târcoale unui imens palet cu marfă, tot nimic. Mulțumesc și-mi pun pofta-n cui sau în aluat fără drojdie.
Și ajung la casă. Păstrez cei 2 m față de domnul din fața mea și cât scormonesc prin sacoșă după portofel, văd pe bandă un pachețel mic și galben.

– Nu vă supăăărați (urlu mai mult că nu-mi aud vocea de mască), de unde ați luat drojdia?!

-(cu o voce rece și tăioasă) E a mea! Am venit cu ea! și pune mâna protector pe pachețelul galben, de parcă mă pregăteam să fac vreun plonjon și să-i fur comoara.

-Ok, mulțumesc!

-(din nou privirea rece și urâtă de-a dreptul, întoarce spatele și pleacă).
Știu că-i fix nimic treaba asta, dar eu mă tot întreb ce ne costă să fim puțin mai relaxați… Că zâmbitori nu am pretenția, oricum nu se vede prin mască.
Domnu’ să aveți poftă și să vă crească aluatul, iar data viitoare măcar doamnei de la casă să-i mulțumiți și să-i urați o zi bună'.
Asaltată de prietenii care s-au oferit să-i trimită unul sau mai multe pliculețe cu drojdie, Ana-Maria a revenit și a scris: 'Vă foarte mulțumesc. Am rezolvat problema în vecini „ca-n vremurile bune”, dar apreciez ajutorul vostru și nici urmă de supărare nu mai există când văd că am aici o comunitate de oameni dornici să ajute și să împartă. Sunteți minunați
', a scris Ana-Maria Brânză pe rețelele de socializare.

Foto: Hepta, Facebook

Ceartă pe drojdie, la supermarket. Campioana olimpică Ana-Maria Popescu Brânză a trăit un episod neplăcut: ce i-a răspuns un bărbat când l-a întrebat de unde a luat drojdieCeartă pe drojdie, la supermarket. Campioana olimpică Ana-Maria Popescu Brânză a trăit un episod neplăcut: ce i-a răspuns un bărbat când l-a întrebat de unde a luat drojdie
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter