Ellie White a schimbat 18 bone pentru cei doi copii ai săi: „Unul dintre părinți e blocat tot timpul acasă”

Publicat pe

Ellie White a schimbat 18 bone pentru cei doi copii ai săi. Ellie White și soțul său, Doru Tincă, sunt mai fericiți ca niciodată. Aceștia formează un cuplu de 14 ani și au construit împreună o familie extrem de frumoasă. Aceștia au împreună doi copii absolut superbi, de care în acest moment se ocupă singuri. Anterior, ei au angajat aproximativ 18 bone pentru a avea grijă de micuți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ellie White se poate declara o femeie împlinită! Aceasta nu doar că are o carieră de succes, ci se bucură și de o familie minunată. Cântăreața, împreună cu soțul său, au împreună doi copii: Mihăiță și Maria. În acest moment doar ei se ocupă de educația celor mici, deși anterior diva a angajat 18 bone!

Aceasta a vorbit recent despre cum se descurcă cu cei doi copii și care este motivul pentru care a renunțat la a angaja bone. Diva susține că are mare ajutor din partea soțului ei.

Citește și: Ellie White și iubitul ei se căsătoresc!Sunt împreună de 14 ani și au doi copii

Citește și: Ellie White s-a vindecat de COVID-19. Declarații uluitoare despre momentele de coșmar prin care a trecut:'S-a manifestat mai violent'

Citește și: De ce nu vrea Ana Morodan să fie mamă:„Am simțit tot timpul…'

Citește și: A murit John Miles, cunoscut pentru balada „Music'!Legendarul muzician a colaborat cu Tina Turner și Jimmy Page

Ellie White a schimbat 18 bone pentru cei doi copii ai săi

Ellie White și soțul său au angajat de-a lungul timpului 18 bone pentru cei doi copii ai lor. În acest moment, ei își cresc singuri copiii, însă sunt de părere că ar avea nevoie de o guvernantă care să îi învețe pe cei mici diverse lucruri.

„Nu, nu, am renunțat la bonă după numărul 18 parcă, nu știu la cât am ajuns… Acum, dacă ar fi nevoie, ne-ar trebui o guvernantă probabil. Care să stea să facă diverse lecții cu ei și să stea să îi supravegheze seara. (…) Dar dacă ei trebuie să facă lecții online, din păcate, unul din părinți trebuie să se sacrifice să stea aproape. Nu neapărat să stai să faci lecții cu el. Că le fac online cu profesorul. Dar sunt probleme, mai apare o defecțiune, mai trebuie să îi dai ceva și atunci nu ai ce să faci. Unul dintre părinți e blocat tot timpul acasă', a spus Doru Tincă pentru Ciao.

„Ultima bonă a fost faină'

Ellie White nu a spus motivul pentru care a fost nevoie de atât de multe bone în toți acești ani. În schimb, ea a declarat că după ce s-a mutat alături de familia sa la Brașov, a fost nevoie să renunțe la bona numărul 18, despre care are o părere extrem de bună.

„Ultima bonă a fost faină, Flori. Am plecat noi la Brașov, ne-am mutat noi la Brașov și ea s-a angajat în altă parte. Dar acum nu mai avem nevoie pentru că sunt destul de mari copiii, Mihăiță face 9 ani, Maria are 6 ani jumătate. (…) Trăiască vecinii! Dacă e să plecăm seara, avem cu cine să îi lăsăm', a spus Ellie White pentru sursa citată.

Ellie White și soțul ei au deschis un studio de muzică

Cântăreața nu a stat degeaba cât timp concertele nu au fost permise. Ea și soțul său au deschis un studio de muzică, unde își petrec foarte mult timp.

„Facem cu schimbul, cu atât mai mult cu cât acum ne-am și deschis studio de producție muzicală și îți dai seama că suntem în priză, el la birou, eu la studio, fiecare cu biroul lui', a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Ellie White are parte de ajutor din partea soțului

Cântăreața a spus că este foarte fericită pentru că cei mici merg din nou la școală. Datorită acestui lucru, ea și soțul său își pot împărți resposabilitățile mult mai ușor.

„Ne bucurăm că merg copiii la școală, că, în sfârșit, putem să lucrăm, că lucrăm în reprize, 3 ore unul, 5 ore celălalt, să ne completăm', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter