De ce nu vrea Ana Morodan să fie mamă: "Am simțit tot timpul..."

Publicat pe

De ce nu vrea Ana Morodan să fie mamă. Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din țara noastră. Este tot timpul cu zâmbetul pe buze și reușește să facă senzație de fiecare dată când apare undeva. Cu toate acestea, vedeta are o singură temere, nu vrea să devină mamă. Iată de ce nu vrea să aibă copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu vrea Ana Morodan să fie mamă. Ana Morodan activează în mediul online de ani buni. De cele mai multe ori, vedeta le povestește urmăritorilor detalii intime din viața ei. De data aceasta, a decis să le spună fanilor că nu vrea să devină mamă.

De ce nu vrea Ana Morodan să fie mamă. De asemenea, fosta concurentă de la Asia Express a spus și motivul pentru care a decis că nu vrea să aibă copii. Iată ce a declarat într-un interviu.

Citește și: De ce nu mai este Ana Morodan detectiv la Masked Singer: „Aș fi amânat prea mult…’

Citește și: Ana Morodan și Killa Fonic au avut o relație secretă: „M-a cerut în căsătorie’

Citește și: Marinescu de la Puterea dragostei, motivul real al despărțirii de Maria:„E o femeie cu…

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la cuțite s-a despărțit de iubită!O ceruse de soție în primăvară

De ce nu vrea Ana Morodan să fie mamă

De ce nu vrea Ana Morodan să fie mamă. Are parte de proiecte peste proiecte și duce o viață lipsită de griji. Cu toate acestea, Ana Morodan le-a spus urmăritorilor ei că se teme de ceva.

Mai exact, bloggerița a decis să vorbească despre un subiect destul de dezbătut în zilele noastre, presiunea socială față de femei. Se spunea că orice femeie trebuie să devină mamă, astfel nu are un scop bine definit în viață. Ei bine, lucrurile s-au schimbat pe parcurs.

Fiecare poate alege ce vrea să facă și nimeni nu trebuie judecat pentru alegerile sale. De curând, Ana Morodan a spus că nu-și dorește să devină mamă, pentru că nu are un simț matern dezvoltat.

Îi respectă, într-adevăr, pe cei care sunt niște părinți responsabili, dar eu nu poate fi pusă în postura respectivă.

Cu toate că nu vrea să dea naștere unui copil, Ana a mai adăugat faptul că ar adopta un copil.

Am simțit tot timpul că viața asta este despre mine! Și nu dintr-un egoism, ci dintr-un mecanism de a mă găsi pe mine cu adevărat. Și vreau să fac asta și cred că este la fel de important ca a fi părinte. Îi respect cu adevărat pe cei care sunt părinți responsabili, dar eu nu pot să fac asta. Și nu vreau să fac asta din cauza presiunii unei societăți. (…) Însă pot să spun că aș adopta un copil, oricând. Mi se pare că viața mea extravagantă ar fi mult mai benefică decât un orfelinat', a spus Ana Morodan, în  emisiunea La cină', cu Ionela Năstase și Adi Hădean.

Câți bani face Ana Morodan pe lună

În urmă cu mai mulți ani, Contesa digitală spunea că ajunge să câștige, în medie, în jur de 17.000 de euro pe lună.

„În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală.

Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: qua­lity content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei.

Dacă mă raportez la ultimele luni, câștigurile din influencing au scăzut la 40% din veniturile mele pentru că au crescut mult extensiile de marcă: brandul de fashion, apariții TV, evenimentele, conferințele unde am fost speaker, consultanță.

Dacă îmi ies planurile așa cum vreau eu, zona de influencing în următorii doi ani va reprezenta doar maximum 15% din veniturile mele. Endorsingul va continua să existe în viața mea’, a declarat Ana Morodan.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter