Stela Bizdu se operează din nou, la 3 ani de când a rămas fără picior: „Va trebui să stau 2 săptămâni la pat”

Publicat pe

Stela Bizdu se operează din nou, la 3 ani de când a rămas fără picior. Vedeta are nevoie de o altă intervenție, după ce bontul i s-a atrofiat și necesită curățat. Va avea nevoie și de o nouă proteză, însă, momentan, spune ea, poate doar să viseze la ea. Suma de care trebuie să facă rost este uriașă, însă speră că și-o va putea permite. În plus, după ce va trece printr-o nouă operație, va trebui să stea la pat aproximativ două săptămâni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Stela Bizdu se operează din nou, la 3 ani de când a rămas fără picior. Va apela din nou la ajutorul medicilor, după ce bontul i s-a atrofiat. Vedeta nu a specificat când va avea loc intervenția, însă a povestit că, după ea, va fi nevoită să stea cu cârje sau timp de aproximativ două săptămâni la pat. În plus, a precizat că noua proteză de care are nevoie e foarte scumpă.

Stela Bizdu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Mulți văd în ea un exemplu de putere și curaj. De-a lungul vieții, a trecut prin clipe extrem de dureroase. Existența i-a fost marcată de moartea tatălui ei, iar mai apoi de accidentul în urma căruia și-a pierdut un picior. În ciuda greutăților, a învățat să „renască din propria cenușă'. Își păstrează mereu capul sus, iar în curând va trece printr-o nouă operație.

Citește și: Drama prin care a trecut Stela Bizdu, înainte de accidentul care a lăsat-o fără un picior:”Ne-a marcat pe viață, a trebuit să…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Stela Bizdu soțul și cum au depășit greutățile în relație:”Am pierdut o sarcină cu puțin înainte de…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a reacționat Laura Cosoi, după ce a văzut o fotografie cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley.Gestul i-a uimit pe fani!

Citește și: Simona Hapciuc, prima reacție după scandalul cu Nasrin Ameri:„O persoană mi-a trimis niște poze…'

Stela Bizdu se operează din nou, la 3 ani de când a rămas fără picior

În urmă cu trei ani, pe 7 iulie 2018, Stela Bizdu a fost lovită violent cu mașina de un șofer vitezoman. În urma impactului, a rămas fără un picior. A stat o lungă perioadă în spital și a fost nevoită să înceapă o nouă viață. Cu timpul, a învățat să fie puternică și a înțeles că fiecare om are o menire pe pământ. Spune că e norocoască că a scăpat cu viață și că acum nu o mai deranjează întrebările pe care le primește de la curioși.

„Mă consider norocoasă că am scăpat cu viață și cred că am depășit momentul învățând să mă accept așa cum sunt. Întrebările pe care le primesc nu mă mai deranjează, cum s-a întâmplat în primele luni de recuperare, când mă luptam din greu cu psihicul, pentru că nu îmi puteam imagina ca mi-am pierdut piciorul.

Acum pot vorbi despre ce s-a întâmplat fără să mai am frustrări legate de ceea ce mi s-a întâmplat și fără să îmi mai pun întrebarea ‘de ce?’', de declarat Stela Bizdu pentru FANATIK.

„Nu am putut accepta întorsătura pe care a luat-o viața mea'

Inițial, Stela Bizdu nu putea accepta întorsătura pe care a luat-o viața ei. Ulterior, ea a învățat să se bucure din nou și să-și desfășoare activitățile în continuare, ca o adevărată eroină.

„După o lungă perioadă în care nu am putut accepta întorsătura pe care a luat-o viața mea, am avut o revelație: că Dumnezeu m-a lăsat să trăiesc cu un scop anume și tocmai de aceea nu trebuia să mă închid în mine și să-mi las viața să se sfârșească așa. In ciuda sprijinului moral enorm pe care l-am avut in acele momente, totul s-a schimbat când eu am decis că nu mai e loc de lacrimi, amăgire și suspine', a continuat ea.

Stela Bizdu a renăscut din propria cenușă

Așadar, Stela Bizdu spune că a renăscut din propria cenușă. După accidentul teribil, ea a învățat să se bucure și mai mult de viață, mai ales în preajma sărbătorilor. E fericită că are o familie minunată și spune că fără ea nu ar fi fost persoana de azi.

„Am văzut accidentul în urma căruia mi-am pierdut piciorul ca pe o oportunitate de a renaște din propria cenușă si a mă întoarce mai puternică ca până atunci. De atunci, fiecare moment are o mare însemnătate pentru mine, fiindcă am realizat cât de prețios este timpul care se scurge prea repede, cum o clipă poate schimba totul.

Așadar, în fiecare zi sunt fericită că trăiesc, dar sărbătorile sunt un prilej în plus de bucurie că am primit o a doua șansă la viața, că Dumnezeu m-a lăsat aici să fiu mama pentru copilul meu, soție, fiica, soră si așa mai departe. Cu alte cuvinte, m-a lăsat să mă bucur de familia fără de care nu aș fi fost cea de azi', a mai transmis vedeta.

Vedeta are nevoie de o nouă proteză

Din nefericire, problemele nu s-au încheiat pentru Stela Bizdu. Are nevoie de o nouă operație la nivelul piciorului, după ce bontul s-a atrofiat. Medicii i-au explicat că trebuie ca acesta să fie curățat și că va fi nevoie și de o altă proteză. Aceasta costă foarte mult, însă speră ca în timp să-și poată permite să o cumpere.

„Îmi doresc sa fac acea intervenție chirurgicală la picior necesară de mult timp, deoarece bontul s-a atrofiat si trebuie ‘curățat. După aceasta operație, va trebui sa stau in jur de 2 săptămâni la pat sau cu cârje până se vindecă locul și va urma bineînțeles și o alta proteză la care momentan doar pot visa', a mai povestit ea.

Stela Bizdu și-a pierdut tatăl, înainte de accidentul tragic

Stela Bizdu s-a bucurat de o copilărie fericită. S-a înțeles de minune cu sora și părinții ei și își amintește și acum de sărbătorile de iarnă din acea perioadă. Din păcate, ea a trecut printr-o dramă sfâșietoare, când avea doar 22 de ani. Atunci, tatăl ei s-a stins din viață. Pentru că a fost foarte atașată de el, după moartea lui, petrecea sărbătorile la cimitir, la mormântul lui. Venirea pe lume a fiului ei i-a readus zâmbetul pe buze. În semn de respect, i-a pus băiețelului numele părintelui său.

„Aveam doar 22 ani, el 54… Nu înțelegeam de ce ne-a părăsit atât de devreme. De Crăciun și de Paști mergeam la tata la cimitir, și nu doar in zile de Sărbătoare. Rămâneam singură la mormântul lui si plângeam și îi povesteam ce am mai făcut în lipsa lui.

De când a apărut el în viața mea, am început să văd Soarele pe cer, să simt un gol care se mai umple un pic, în special ca a fost un băiețel si i-am putut pune numele lui tata', a mai mărturisit Stela Bzidu.

Înainte de Anul Nou, Stela Bizdu spune că-și dorește de la 2022 multă sănătate, atât pentru ea, cât și pentru cei dragi. După ce va fi operată, speră că va putea să-și cumpere proteza de care are nevoie.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter