Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță, alături de noua sa iubită: „În momentul de față am o relație!”

Publicat pe

Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță alături de noua sa iubită. Se știe deja faptul că juratul de la Chefi la Cuțite este extrem de discret în ceea ce privește viața lui amoroasă. Acesta nu s-a afișat cu nicio femeie până de curând. Cătălin Scărlătescu a publicat pe Instagram o imagine în care se poate observa mâna unei domnișoare. Fanii au reacționat imediat și s-au întrebat cine este femeia alături de care Cheful pleacă în vacanță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți Chefi din România. Deși are 49 de ani, acesta nu și-a construit până în momentul de față o familie. Ba mai mult, mereu a fost extrem de discret în ceea ce privește viața lui sentimentală și nu a avut apariții publice alături de femei. Însă recent, acesta a postat pe rețelele de socializare o imagine în care se poate observa mâna unei domnișoare.

Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță, alături de noua sa iubită: „În momentul de față am o relație!'Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță, alături de noua sa iubită: „În momentul de față am o relație!'

Acesta a confirmat faptul că are o relație în acest moment, însă a declarat că nu va oferi prea multe detalii cu privire la domnișoara care i-a adus iubire în suflet.

Citește și: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, despre Chefi fără limite, de la Antena 1:„La majoritatea probelor ne certăm'

Citește și: Cătălin Scărlătescu, despre Chefi fără limite, de la Antena 1:„Muncim pe brânci'

Citește și: Unde s-a mutat Liviu Dragnea, după ce s-ar fi certat cu Irina Tănase.Ce a făcut de ziua lui, în lipsa iubitei

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se ceartă pe tema vaccinării copiilor:„Ea nu e de acord, ce pot eu să fac? I-am trimis…'

Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță alături de noua sa iubită

Cătălin Scărlătescu pare să fie mai îndrăgostit ca niciodată! Acesta a postat pe rețelele de socializare o imagine în care se poate observa mâna unei domnișoare. Acesta a scris în descrierea fotografiei ca pleacă într-o vacanță, așadar, se pare că a avut o parteneră pentru călătorie. Fanii acestuia au reacționat imediat!

'Cine a pus mâna pe Scărlătescu? / A cui este mâna? / Te iubim pe tine, clar, iubim și mâna care face deliciul pozei!!! / Știi că poza asta nu e despre tine, da? Hai, detalii, te rugăm!/ Contează a cui este mâna misterioasă?! Importantă este vacanța, și momentele minunate petrecute cu iubirea inimii în vacanță. Vacanță plină de iubire, și căldură de la natură, că în rest te descurci, nu ești mic, Chef Scărlătescu!', au fost câteva dintre comentariile fanilor.

„În momentul de față am o relație!'

Cătălin Scărlătescu nu a oferit niciun detaliu cu privire la domnișoara care i-a adus iubire în suflet. Există surse care spun că iubita sa ar fi Doina Teodoru, o actriță care l-a făcut pe Mihai Bendeac să îi ofere un rol în serialul pe care îl produce, „Băieți de oraș'. Această informație nu a fost confirmată de cheful de la Antena1.

„Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă. Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre. La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor', – asta e ce a zis acum', a declarat Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter