Unde s-a mutat Liviu Dragnea, după ce s-ar fi certat cu Irina Tănase. Ce a făcut de ziua lui, în lipsa iubitei

Publicat pe

Unde s-a mutat Liviu Dragnea, după ce s-ar fi certat cu Irina Tănase? Este întrebarea ce a stat pe buzele tuturor, după ce s-a aflat că fostul lider PSD și partenera lui s-ar fi despărțit. Acesta ar fi luat o decizie radicală, la scurt timp după episodul neașteptat ce ar fi avut loc între ei. El ar fi părăsit Capitala și ar fi plecat în alt oraș, departe de blondină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urma zvonului despărțirii, toți au fost curioși să afle unde s-a mutat Liviu Dragnea, după ce s-ar fi certat cu Irina Tănase. Deși mulți dintre susținătorii lor se așteptau să-i vadă curând în fața altarului, jurându-și iubire veșnică, relația lor s-ar afla acum pe butuci. Recent, în spațiul public, au apărut mai multe speculații potrivit cărora fostul politican și blondina s-ar fi separat.

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase? Asta s-au întrebat sute de oameni, fani ai celor doi, după ce au apărut mai multe speculații în acest sens, în spațiul public. Fostul lider PSD ar fi plecat de acasă și nu i-ar mai fi dat niciun mesaj iubitei sale, după o ceartă monstru. Relația lor ar fi ajuns la final, după ce el ar fi văzut un filmuleț, ce ar fi fost, însă, trucat, cu partenera lui. În acel clip video, ea l-ar fi înșelat pe fostul politician cu un fost iubit.

Citește și: Cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea.Are 28 de ani și e studentă

Citește și: Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea, de ziua lui:„M-am îmbrăcat cu halatul tău. Îmi lipsești atât de mult!'

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Smiley, după ce a devenit tată:„Începe cu zâmbete…'

Citește și: Ozana Barabancea a dezvăluit semnificația colierului de care nu se desparte:„Le port și sunt mândră'

Unde s-a mutat Liviu Dragnea, după ce s-ar fi certat cu Irina Tănase

Deși Irina Tănase a negat zvonurile, spunând că, de fapt, Liviu Dragnea nu s-ar fi despărțit de ea, gestul lui a luat pe toată lumea prin surprindere. El s-ar fi mutat din București. Potrivit cancan.ro, fostul lider PSD și-ar fi făcut bagajele și ar fi plecat la casa lui din Alexandria, județul Teleorman.

Ieri, pe data de 6 decembrie 2021, a fost Sfântul Nicolae. Printre sărbătoriții zilei s-a numărat și Liviu Dragnea. În comparație cu alți ani, atunci când dădea petreceri de pomină, cu grătare și lăutari, anul acesta, onomastica l-ar fi găsit singur, în casa lui din Alexandria.

Irina Tănase neagă despărțirea de Liviu Dragnea

La scurt timp după apariția zvonurilor, Irina Tănase a fost contactată telefonic de jurnaliști. Ea a negat despărțirea de Liviu Dragnea. Totodată, ea a spus că nu ar avea cum să-l înșele, întrucât fostul ei iubit deja probabil este căsătorit în momentul de față.

Bună seara! Nu… De unde știți dumneavoastră așa ceva?  Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Da.. Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…', a declarat Irina Tănase, potrivit sursei menționate anterior.

Ce spun sursele din anturajul lor

Deși Irina Tănase susține că în relația lor nu ar fi nicio problemă, surse din anturajul lor ar susține că ei ar fi despărțiți în prezent. Aceleași surse mai susțin că, în ciuda situației delicate dintre ei, blondina ar spera ca ruptura de Liviu Dragnea să nu fie una definitivă.

Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit. Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat.

I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta', spune o sursă din anturajul celor doi, potrivit Click.

Sursă foto: Hepta, Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter