Cum s-a schimbat viața lui Smiley, după ce a devenit tată: "Începe cu zâmbete..."

Publicat pe

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Cântărețul se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes în muzică, proiecte de televiziune, dar și o familie extrem de frumoasă. În cadrul unui interviu, iubitul Ginei Pistol a vorbit despre cum arată viața lui acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna martie a anului 2021, Smiley devenea tătic de fată. Din doi oameni care se iubesc a apărut și al treilea, Josephine, care le face viața mult mai frumoasă părinților.

Cum s-a schimbat viața lui Smiley, după ce a devenit tată: "Începe cu zâmbete..."Cum s-a schimbat viața lui Smiley, după ce a devenit tată: "Începe cu zâmbete..."

Provăcări sunt destule, însă Smiley se declară mai fericit ca niciodată. Iată cum i s-a schimbat viața de când a devenit tătic.

Citește și: De ce s-a mutat Gina Pistol cu fetița ei din casa lui Smiley:„Mi-am luat doar câteva lucruri’

Citește și: Imagini spectaculoase din casa Ginei Pistol și a lui Smiley, după renovare:„Sunt foarte frumoase…’

Citește și: Ruby investește în criptomonede:„Nu-mi mai vine să-mi cumpăr țoale și fițe’

Citește și: Larisa Udilă a ajuns cu băiețelul ei la medic.Ce s-a întâmplat cu Milan

Cum s-a schimbat viața lui Smiley de când e tată

Fericit- așa s-ar descrie Smiley în momentul de față. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gina Pistol și se bucură din plin de fiecare etapă din viața sa.

În cadrul unui interviu, îndrăgitul artist a făcut declarații emoționante despre viața de tătic.

Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt neapărat senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote. Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o „pernă' foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are parcă somnifere în ea, dar și energizante, după caz (râde)„, spune Smiley, potrivit Libertatea pentru femei.

De asemenea, iubitul Ginei Pistol a mai spus cum arată o zi din viața lui, de dimineață până seara.

Senin, provocator. Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești. Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar și când reușesc, îmi place tot și particip la tot. Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta, este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus„, mai spune artistul, potrivit sursei citate anterior.

„Josephine a venit când a vrut Dumnezeu”

Se spune că un copil vine atunci când vrea el, nu când își doresc părinții. Smiley spune că Josephine a venit în momentul în care a vrut Dumnezeu. Le-a adus în casă mult mai multă fericire și împlinire sufletească.

Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât„, a mai spus Smiley.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter