Cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea. Are 28 de ani și e studentă

Publicat pe

Cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea. Liviu Dragnea și iubita lui, Irina Tănase, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai mulți ani. Dacă despre el se știu o mulțime de lucruri, prin prisma carierei lui, despre ea nu se cunosc prea multe detalii. Blondina este în prezent studentă, în anul doi. Iată ce vrea să devină!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea. Irina Tănase și Liviu Dragnea au stârnit un val de controverse, atunci când s-a aflat despre relația lor. Le-au închis gurile răutăcioșilor, care nu le dădeau prea multe șanse de a rămâne împreună, formând și astăzi un cuplu. Ea este mai mică cu 30 de ani decât el, însă asta nu a reprezentat niciodată o problemă pentru ei.

Cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea. Liviu Dragnea are 58 de ani, iar partenera lui 28. Irina Tănase este în prezent studentă în al doilea an de facultate. A terminat primul an cu rezultate bune, fără nicio restanță și își dorește să facă pași mari în carieră.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, noi declarații despre divorțul de Gabi Bădălău:„Partajul nu mă interesează'

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, primele imagini cu bebelușul:„La al treilea nu mai investești'

Citește și: Alexia Eram vrea un copil cu Mario Fresh:„Ne apucăm de treabă în viitorul apropiat'

Citește și: Nașa Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan:„Mi-aș dori să nu sufere…'

Cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea. E mai tânără cu 30 de ani decât el

Cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea. Iubita lui Liviu Dragnea e studentă la Drept, la o facultate privată, la „Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative' din cadrul Universității Spiru Haret. Deși a optat de la început să facă cursurile cu frecvență normală, anul trecut orele i s-au mutat online, în contextul pandemiei de COVID-19, notează wowbiz.ro.

Irina Tănase visează să devină judecător, iar meseria de procuror nu îi surâde. Anual, ea plătește o taxă de școlarizare de 4.800 de lei, adică aproape 1.000 de euro, mai scrie sursa citată.

Iubita lui Liviu Dragnea a dat startul pregătirilor pentru viitoarea carieră prin propriul birou de mediere. Acesta ar fi fost deschis în urmă cu doi ani, în colaborare cu o bună amică de-a ei. În plus, blondina ar fi absolvit și un curs de mediator autorizat. La acea vreme, partenerul ei era în pușcărie.

Iubita lui Liviu Dragnea nu este la prima facultate. În trecut, ea a terminat și cursurile Academiei de Studii Economice din Capitală, Facultatea de Relații Internaționale. Sursa citată mai spune că Irina Tănase a fost angajată în urmă cu mai mulți ani în funcția de secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării. La scurt timp, ea ar fi devenit asistenta iubitului ei, Liviu Dragnea. Atunci, ea ar fi avut un salariu de aproximativ 1.300 de lei pe lună.

Când s-a aflat de relația lor

Primele zvonuri despre relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea ar fi apărut în urmă cu opt ani, în 2013. La acea vreme, tânăra de 28 de ani s-ar fi angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pe postul de asistentă a fostului lider PSD, scrie b1tv.ro.

Ulterior, zvonurile s-au întărit, după ce Irina Tănase și fostul lider PSD Liviu Dragnea ar fi plecat împreună într-o vacanță. Aceștia s-ar fi dus atunci în Brazilia.

Sursă foto: Hepta, captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter