Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se ceartă pe tema vaccinării copiilor: „Ea nu e de acord, ce pot eu să fac? I-am trimis...”

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu nu este de acord să își vaccineze copiii, cel puțin pentru moment. În ultima perioadă, relația dintre Silviu Prigoană și fosta sa soție a fost una destul de echilibrată, însă a intervenit un mic obstacol: vaccinarea. Se pare că fiul cel mare al celor doi își dorește să se imunizeze împotriva COVID-19. Dacă tatăl său nu are o problemă cu acest lucru, Adriana Bahmuțeanu este complet în dezacord!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu este deja cunoscută pentru părerea sa cu privire la vaccinul împotriva Sars-CoV-2. Deși Silviu Prigoană este complet de acord ca fiul său cel mare să se vaccineze, fosta lui soție nu este la același sentiment. Aceasta consideră că imunizarea nu este neapărat necesară, cu atât mai mult dacă nu este impusă de autorități. Cei doi și-au spus părerea cu privire la întreaga situație, însă nu au ajuns încă la o concluzie.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se ceartă pe tema vaccinării copiilor: „Ea nu e de acord, ce pot eu să fac? I-am trimis...'Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se ceartă pe tema vaccinării copiilor: „Ea nu e de acord, ce pot eu să fac? I-am trimis...'

Cei doi și-au spus părerea cu privire la această situație. Se pare că fiul celor doi va fi nevoit să mai aștepte, dacă mama lui nu își schimbă părerea.

Citește și: Silviu Prigoană, despre conflictul dintre Adriana Bahmuțeanu și fiul ei cel mare, Maximus:”Discuții de doi bani”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, un nou atac la adresa lui Silviu Prigoană:”Să înțeleagă lumea ce vrea”

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Smiley, după ce a devenit tată:„Începe cu zâmbete…'

Citește și: Când este finala SuperStar România 2021.Cât valorează marele premiu

Adriana Bahmuțeanu refuză să își vaccineze copiii

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au început o reală contrazicere cu privire la tema vaccinului. Se pare că fiul lor în vârstă de 14 ani dorește să se imunizeze împotriva COVID-19, însă mama lui nu este deloc de acord. Silviu Prigoană susține că cel mic i-a cerut să discute cu mama pentru a-și da acordul.

'Eu n-am de gând să fac nimic, ce pot eu să fac? La vaccin, până în 18 ani, trebuie acordul părinților. Și cam ce ar trebui să fac eu, sau cam ce aș putea eu să fac? I-am trimis adresă scrisă Adrianei, la cererea copilului, a trimis adresă scrisă că a cerut în mod imperativ să meargă să îi dea o declarație notarială cu acordul pentru vaccinare și a spus aici că ea nu este de acord. La revedere! Nu este de acord, asta este! Până la 18 ani sunt nevaccinați.', a spus Silviu Prigoană pentru CANCAN.

Acesta susține că nu cunoaște motivul pentru care băiatul vrea să se vaccineze, însă subliniază că nici nu îl interesează în mod special.

Copilul a cerut să se vaccineze, nu am cerut eu. Are 14 ani cel mare și vrea și el să meargă cu gașca, cu echipa, probabil. Mă gândesc că are un interes pentru că vrea să se vaccineze și nu, nu știu despre ce e vorba că nici nu mă interesează. M-a rugat să îi scriu hârtie mămicii lui, i-am scris hârtie mămicii lui să îi dea accordul de vaccinare notarial, nu am primit niciun răspuns, asta e!' , a mai spus el pentru sursa citată.

„Nu intervin eu în relațiile dintre ei'

Întrebat dacă decizia fostei sale soții nu va afecta relația copil-părinte, Silviu Prigoană a menționat că acest aspect nu îl privește. Bărbatul susține că Adriana este cea care trebuie să gestioneze relația mamă-fiu.

„Relația copiilor cu mămica lor este fix problema mămicii lor și a a copiilor, nu este problema mea personală, deci nu intervin eu în relațiile dintre ei. Mai ales că cel mare are 14 ani, nici nu trebuia să cer eu consimțământul în scris. Trebuia să îl ceară fiul ei și să vi-l dea sau nu și cu asta basta, nu trebuia să mă bage pe mine la mișto în povestea asta', a mai spus el pentru aceeași sursă.

De ce nu vrea Adriana Bahmuțeanu să își vaccineze copiii

Diva susține că în acest moment nu există nicio lege cu privire la vaccinarea obligatorie a copiilor. Aceasta este de părere că fiul ei poate merge în continuare la școală sau în alte spații publice chiar dacă nu este vaccinat.

„Ideea este următoarea, în acest moment nu este obligatorie vaccinarea copiilor. Este obligatorie, există vreo lege în acest sens? Nu! Și atunci nu văd de ce să mă oblige pe mine cineva să efectuez un act medical asupra copiilor mei, atât timp cât nu este obligatoriu. Da? Sunt părinte și deocamdată avem custodie comună, eu și cu domnul Prigoană. Suntem doi! Eu așa consider, că în acest moment nu este obligatoriu, nu este o lege în acest sens, nu au de ce să se vaccineze copii. Deci au acces la școală, în alte locuri, au acces și nevaccinați', a spus ea pentru sursa menționată.

Adriana Bahmuțeanu: „Nu văd de ce m-aș supune unui risc inutil'

Aceasta este de părere că tensiunile dintre ea și fostul soț vor fi discutate doar în spațiul privat. Bruneta este de părere că dacă și-ar vaccina fiul, s-ar supune unui risc inutil.

„Noi avem un proces la tribunal, o să discutăm în fața judecătorului care sunt motivele pentru care copiii vin sau nu vin la mine sau la el, este o altă problemă. Când există un divorț conflictual și părinții nu se înțeleg, cel mai mult suferă copiii. Faptul că eu am o concepție și că tatăl lor are o altă concepție, este discuția noastră între părinți. Nu cred că este cazul să o expunem în spațiul public. Eu, personal, consider că atât timp cât nu mi se arată efectele secundare ale vaccinării copiilor, atât timp cât în toată presa apar tot felul de articole despre miocardită la adolescenți, eu nu vreau să îmi asum acest risc!', a spus ea.

Adriana Bahmuțeanu cere o lege cu privire la vaccin

Aceasta susține că nu există niciun resposabil în cazul în care ea sau fiul său pățesc ceva după administrarea vaccinului. Diva a spus că așteaptă o lege care să îi ofere siguranță.

Atât timp cât nu este lege, când nu există un responsabil, deci producătorul nu este responsabil, nu văd cine răspunde dacă, Doamne ferește, băiatul meu, care este adolescent, face o miocardită. Nu văd de ce m-aș expune unui risc inutil, de ce aș expune copilul unui risc inutil. Divergențele de opinie dintre mine și domnul Prigoană sunt divergențe de opinie între doi părinți. Este simplu! Și consider că trebuie să le rezolvăm în spațiul privat, nu în spațiul public. Atât timp cât nu este o lege care să impună asta, când nu mi se poate cere mie ca să ia copiii certificat verde, pentru că nu e lege, în România vaccinarea nu este obligatorie', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter