Adriana Bahmuțeanu, un nou atac la adresa lui Silviu Prigoană: "Să înțeleagă lumea ce vrea"

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu a lansat un nou atac la adresa fostului soț, Silviu Prigoană. Jurnalista și omul de afaceri au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au divorțat în urmă cu câțiva ani, dar se pare că bruneta nu poate uita momentele dificile trăite în căsnicia cu tatăl copiilor săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost un cuplu extrem de mediatizat în anii trecuți. Cei doi s-au căsătorit de cinci ori și tot de atâtea ori au divorțat. În prezent, omul de afaceri și-a găsit liniștea alături de Mihaela Botezatu, în timp ce jurnalista pare să se fi axat pe cariera sa. Cei doi au împreună doi băieți minunați, Eduard și Maximus.

Adriana Bahmuțeanu, un nou atac la adresa lui Silviu Prigoană: "Să înțeleagă lumea ce vrea"Adriana Bahmuțeanu, un nou atac la adresa lui Silviu Prigoană: "Să înțeleagă lumea ce vrea"

Recent, Adriana Bahmuțeanu a făcut mărturisiri șocante despre mariajul cu Silviu Prigoană. Invitată în platoul emisiunii „La Măruță', Adriana a răspuns la provocarea cu sosuri iuți. Vedeta a fost provocată să rostească numele unui bărbat din viața ei care a fost violent, iar jurnalista a spus că Silviu Prigoană.

Citește și: Cum a cucerit-o Silviu Prigoană pe Adriana Bahmuțeanu:„Eram în limbă…'

Citește și: Silviu Prigoană nu o mai lasă pe Adriana Bahmuțeanu să-și vadă copiii:”Nicio decizie a vreunei instanțe…”

Citește și: Cum a reacționat tatăl lui Florin Ristei când i-a cunoscut logodnica:„A urlat…'

Citește și: Miruna, fiica lui Sorin Bontea, este îndrăgostită.Cum arată iubitul ei

Adriana Bahmuțeanu: „Să înțeleagă lumea ce vrea. A trecut.”

Fosta soție a lui Silviu Prigoană a răspuns cu sinceritate la întrebările din emisiune. Adriana a fost pusă să rostească numele unui fost iubit/soț care a fost violent sub orice formă. Fără să stea pe gânduri, bruneta a spus că Silviu Prigoană. Să înțeleagă lumea ce vrea. A trecut.', a spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit Impact.ro.

Vedeta s-a căsătorit prima oară la vârsta de 19 ani cu un bărbat care lucra în televizune. Adriana Bahmuțeanu a declarat că a avut un mariaj îngrozitor cu acesta, iar unele momente au rămas în sufletul ei.

Silviu Prigoană, acuzat de violență

Nu este prima dată când vedeta face dezvăluiri uluitoare despre mariajul cu omul de afaceri. În trecut, vedeta a mărturisit că Silviu Prigoană i-ar fi interzis să lucreze în presă în perioada când erau căsătoriți. Mai mult, Adriana a declarat că tatăl copiilor săi ar fi amenințat-o cu pistolul.

'Nu pot să zic că am trăit într-o familie foarte fericită și foarte iubitoare. Era un om violent, care nu era violent numai cu mine, era violent chiar și cu propriii părinți. Îmi era frică că o să mă omoare sau că o să-mi facă ceva rău. Îmi doream să lucrez în presă, și nu mă lăsa, și a scos un pistol și mi l-a pus la cap și a zis: 'ori te împaci cu mine, ori dacă nu, te împușc', Mi-a fost frică că o să mă omoare, dar în același timp știam că Dumnezeu mă iubește', a spus Adriana în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Adriana Bahmuțeanu, despre prima căsătorie

Nu multă lume știe că jurnalista s-a căsătorit prima oară la vârsta de 19 ani cu un bărbat din televiziune. Deși la prima vedere lucrurile păreau a fi minunate, mai ales că el făcea parte dintr-o familie de preoți, nimeni nu știa că bruneta a trăit un calvar. Adriana a declarat că primul mariaj a fost unul toxic și periculos, motiv pentru care și-a făcut curaj și a fugit.

A fost o relație toxică și ne-am despărțit. Am fugit vreo două luni de el și am stat la o prietenă. Era un om violent, nu numai cu mine, ci și cu propriii lui părinți. Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec din acea casă și să rup relația cu el, deși îmi era foarte frică pe vremea aia de el. Îmi era frică că o să mă omoare sau o să-mi facă ceva rău', a povestit Adriana Bahmuțeanu în urmă cu ceva timp, potrivit retetesivedete.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter