Miruna, fiica lui Sorin Bontea, este îndrăgostită. Cum arată iubitul ei

Publicat pe

Cum arată iubitul fiicei lui Sorin Bontea. Sorin Bontea se poate considera un bărbat cu adevărat împlinit. Acesta se bucură de o carieră impresionantă în calitate de Chef și are o familie absolut superbă. Miruna, fiica acestuia, se află la vârsta adolescenței, motiv pentru care tatăl său se simte ușor îngrijorat. Tânăra s-a îndrăgostit, iar noi avem primele imagini cu iubitul acesteia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată iubitul fiicei lui Sorin Bontea. Miruna Bontea se află la vârsta la care tinerii se îndrăgostesc pentru prima dată. Fiica bucătarului este extrem de îndrăgostită de un tânăr care pare de vârsta ei. Acesta a publicat mai multe fotografii alături de frumoasa brunetă.

Iubitul Mirunei a povestit pe TikTok cum a început povestea lor de dragoste. Aceștia au început să se întâlnească pe 11 martie 2021.

Citește și: Iulian, fiul lui Sorin Bontea, este campion național la raliuri:„Mi se citeşte bucuria pe faţă'

Citește și: Sorin Bontea, despre Chefi fără limite, de la Antena 1:”Am în echipă de toate…”

Citește și: Mihai Trăistariu a crescut într-o familie cu violență fizică foarte gravă:„O bătea pe maică-mea groaznic. Legată de calorifer, scos ochiul, târâtă pe jos'

Citește și: Cum a scăpat Iulia Albu de problema căderii părului:„Nu m-am axat doar pe medicație, ci și pe…'

Cum arată iubitul fiicei lui Sorin Bontea

Miruna Bontea se află în culmea fericirii! Tânăra în vârstă de 19 ani a descoperit dragostea și se iubește cu un băiat apropiat vârstei ei. Aceasta în continuare este foarte discretă cu privire la viața sa personală, însă iubitul său a postat mai multe fotografii cu ea. El a povestit pe TikTok cum a început relația lor.

Se pare că la început fiica lui Sorin Bontea nu era foarte entuziasmată de partenerul său, însă odată cu trecerea timpului aceasta a decis să îi ofere o șansă. Acum, ea pare mai îndrăgostită ca niciodată și se bucură de fiecare moment petrecut alături de iubitul ei.

Fiica lui Sorin Bontea își dorește să devină psiholog

Deși juratul de la „Chefi la Cuțite' i-a insuflat arta gătitului, tânăra nu are de gând să îi urmeze cariera tatălui său. Fiica lui Sorin Bontea visează la o profesie de psiholog.

„Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar', a spus ea.

Sursă foto: Instagram și Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter