Cum a cucerit-o Silviu Prigoană pe Adriana Bahmuțeanu: „Eram în limbă...”

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, într-un interviu recent, despre căsnicia cu Silviu Prigoană. Cei doi s-au fost căsătoriți de cinci ori și tot de atâtea ori au divorțat. Relația lor a fost presătată pe tot parcursul de scandaluri publice și intrigi. Dar, începutul a fost, magic, recunoaște vedeta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată în emisiunea În Oglindă, găzduită de Mihai Ghiță, Adriana Bahmuțeanu (47 de ani) a vorbit, printre multe altele, și începuturile relației cu Silviu Prigoană (57 de ani). Fostul cuplu are doi fii, Eduard (10 ani) și Maximus (13 ani). Deși s-au certat de nenumărate ori, vedeta povestește că omul de afaceri a cucerit-o imediat.

Cum a cucerit-o Silviu Prigoană pe Adriana Bahmuțeanu: „Eram în limbă...'Cum a cucerit-o Silviu Prigoană pe Adriana Bahmuțeanu: „Eram în limbă...'

Adriana Bahmuțeanu vorbește despre începuturile relației cu Silviu Prigoană

Deși la început nu a vrut să cedeze avansurilor lui Silviu Prigoană, până la urmă Adriana Bahmuțeanu i-a căzut în plasă pentru că, spunea ea, omul de afaceri e…irezistibil.

„Avea un magnetism extraordinar. Nu că mă îndrăgostisem, eram în limbă. Mi-a fost greu să scap de magnetismul lui, de-asta m-am și întors de atâtea ori pentru că era ca o vrajă, nu puteam să scap. Sufeream enorm când ne despărțeam, plângeam, nu-mi reveneam luni de zile', a declarat Adriana Bahmuțeanu despre mariajul cu Silviu Prigoană.

La scurt timp după ce s-au căsătorit prima dată, omul de afaceri s-a despărțit de Adriana și a plecat în Statele Unite ale Americii cu fosta lui soție. Ulterior, Silviu și prima lui parteneră de viață s-au certat, bărbatul revenind la prezentatoare.

Era foarte insistent cu aceste împăcări. La un moment dat, m-a sunat o vecină și mi-a zis: «Doamnă, este un domn care doarme la dumneavoastră pe prag, dar nu este cerșetor, este îmbrăcat la costum și doarme pe un diplomat». Era foarte insistent. A dormit o săptămână la mama cu câinele pe canapea', a mai spus Adriana Bahmuțeanu despre relația cu Silviu Prigoană.

Citește și: Nașa Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan:Mi-aș dori să nu sufere…

Citește și: Cum arată Adriana Bahmuțeanu în costum de baie, după ce a slăbit.A sărit de la 5 metri la Splash, vedete la apă!

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la premiera filmului „House of Gucci'

Ce zice Adriana Bahmuțeanu despre divorțurile de Silviu Prigoană

Referindu-se la cele cinci divorțuri de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a spus că porneau de la discuții în contradictoriu care apar, de altfel, în orice cuplu.

„El are o atracție pentru tribunale. E modul lui de a-mi arăta că l-am deranjat. Îmi trimite citație. Inclusiv acum, după ce ne-am despărțit.

Noi ca și cuplu nu am funcționat. Îndrăgosteala nu înseamnă dragoste profundă. (…) Eu aveam niște concepții de viață, el avea altele. (…) Eram un cuplu conflictual. Nu ne puteam rezolva problemele în liniște, trebuia să ne expunem. (…)

Mă trata ca pe o persoană inferioară. Da, m-am simțit umilită, în multe situații. Când mă jignea la televizor, în familie, în cercul de prieteni. Mă făcea albie de porci, mă jignea când mi-era lumea mai dragă', a mai povestit Adriana.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat de cinci ori

Telenovela Adrianei Bahmuțeanu şi a lui Silviu Prigoană a început în anul 2003, când s-au căsătorit prima dată. A urmat şi primul divorţ, chiar după luna de miere.

În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă, pentru ca în luna mai să divorţeze. În august 2005 s-au căsătorit iar, dar la începutul anului 2007 a fost al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani.

În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar în primăvara lui 2015 au ajuns al cincilea divorţ, ultimul.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter