Silviu Prigoană, despre conflictul dintre Adriana Bahmuțeanu și fiul ei cel mare, Maximus: "Discuții de doi bani"

Publicat pe

Deși au divorțat de ani buni, între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană încă există o situație tensionată, iar omul de afaceri a povestit recent ce probleme au apărut între soția ei și Maximus, fiul lor cel mare. Iată de ce nu își mai dorește acesta să meargă în vizită la mama lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Adriana Bahmușeanu și Maximus, fiul ei cel mare, pare să se fi deteriorat în ultima vreme, după cum susține fostul ei soș, Silviu Prigoană. Omul de afaceri a mărturisit că neînțelegerile au pornit de la faptul că Maximus și-a rugat mama să-i dea acordul să se vaccineze, iar aceasta a refuzat…

Silviu Prigoană, despre conflictul dintre Adriana Bahmuțeanu și fiul ei cel mare, Maximus: "Discuții de doi bani"Silviu Prigoană, despre conflictul dintre Adriana Bahmuțeanu și fiul ei cel mare, Maximus: "Discuții de doi bani"

Adriana Bahmuțeanu nu-i dă lui Maximus acceptul să se vaccineze

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost un cuplu extrem de mediatizat de-a lungul anilor. Cei doi s-au căsătorit de cinci ori și tot de atâtea ori au divorțat. În prezent, omul de afaceri și-a găsit liniștea alături de Mihaela Botezatu, în timp ce jurnalista pare să se fi axat pe cariera sa. Cei doi au împreună doi băieți minunați, Eduard și Maximus, care au rămas în grija tatălui lor, în timp ce Adriana a primit un program de vizitare. Omul de afaceri a dezvăluit că Maximus este supărat că mama lui nu i-a dat acceptul să se vaccineze, doarece acest lucru îl împiedică să socializeze cu colegii lui.

Citește și: Silviu Prigoană nu o mai lasă pe Adriana Bahmuțeanu să-și vadă copiii: „Nicio decizie a vreunei instanțe…”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, înșelată de Silviu Prigoană cu fosta lui soție: „A dormit pe prag ca să îl iert'

Citește și: Cum se simte Alexandru Arșinel după ce a suferit a doua operație la inimă: „Nu pot spune că sunt bine”

Citește și: Soția lui Benone Sinulescu, îngenuncheată de durere după moartea artistului:„Ieri am făcut 40 de ani de la căsătorie

Citește și: Cătălin Botezatu intervine în divorțul Prodan-Reghecampf:„Anamaria nu duce lipsă de un alt bărbat

Deși spunea că nu-și va lăsa copiii să-și viziteze mama până ce aceasta nu se vaccinează, omul de afaceri respectă acum programul stabilit de instanță. Iată însă că, de data aceasta, se pare că cei doi fii ai vedetei nu mai sunt încântați să-și viziteze mama… Iar asta deoarece Adriana nu i-a dat acceptul fiului ei cel mare să se vaccineze.

„Eu respect programul de vizită, apoi e treaba mămicii cum se descurcă să-i ia, să-i aducă. Iar că nu se înțeleg, e treaba lor. I-a văzut săptămâna trecută. Acum, cel mare, de 14 ani, nu mai e copil, are buletin, e în alt conflict, i-a cerut mămicii lui să-i dea acceptul să se vaccineze, dar ea nu vrea, i-a zis că nu va fi de acord atâta timp cât trăiește ea. Ok, nu mă bag în discuțiile lor, dar copilul nu poate să meargă în diverse locații, cu colegii lui, la diverse aniversări. De acolo e conflictul între ei. Discuții de doi bani care nu-și au rostul. Nu înțeleg mai nimic. E dorința copiilor să se vaccineze, eu i-am trimis obligatoriu în vizită, i-am scos afară din curte, că ei nu vor să meargă, pentru că ea nu e vaccinată', a declarat Silviu Prigoană pentru Impact.ro.

Fiul cel mic nu mai este supraponderal

De când sunt la tatăl lor, Silviu Prigoană le-a schimbat băieților complet regimul de viață. Omul de afaceri spune că are grijă ca cei mici să mănânce echilibrat, dar și să facă sport. Acesta nu-și lasă copiii să stea pe tabletă mai mult de o oră pe zi, iar Eduard și Maximus fac zilnic înot și sporturi de sezon. Mai mult, Silviu Prigoană le-a schimbat și alimentația, iar aceștia nu mai mănâncă pâine și niciun fel de făinoase. Astfel, spune omul de afaceri, Eduard, care era supraponderal, se află acum în parametrii normali.

„Mesele sunt la ore fixe, mâncarea e preponderent gătită, uităm de sucuri acidulate. Gătesc eu, mai ales în week-end, și bucătăreasa. Cel mic face sushi, fiind cu japoneza, îl face cap-coadă, și-a luat tot felul de ingrediente, ne învață cum să mâncăm cu bețele. El mănâncă preponderent cu bețele, e cu japonismele lui. Mă distrează maxim când mănâncă mazărea cu bețișoarele, bob cu bob.

Eu l-am luat de la mămica lui supraponderal, acum e în parametrii normali. Amândoi. Cu sportul am reușit, le-am scos pâinea din meniu, pastele, tot ce conține făină e exclus. Cantitățile de mâncare le-am suplimentat cu salate, tocănițe de tot felul. Au de ales, de exemplu, între mazăre, fasole sau ștevie, au trei meniuri de fiecare dată, la alegere. Se gătește în funcție de ce vor ei, mă pliez pe dorințele lor. Au și o zi pe săptămână de cartofi prăjiți, dar însoțiți de mult mujdei cu usturoi. Lucrăm la greu la sistemul imunitar', a mai spus Silviu Prigoană pentru sursa citată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter