Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme. Cum arată acum juratul Bravo, ai stil!

Publicat pe

Maurice Munteanu a slăbit vizibil în ultima perioadă, carismaticul jurat Bravo ai stil! bifând o adevărată performanță – a dat jos nu mai puțin de 23 de kilograme. În timp ce unii l-au felicitat pentru rezultat, au fost și câțiva hateri care au sugerat că a apelat la o operație de micșorare a stomacului…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă ecranul televizorului îngrașă, se spune, cu cel puțin 5 kilograme, telespectatorilor nu le-a scăpat faptul că Maurice Munteanu a slăbit substanțial în ultima perioadă. Juratul Bravo, ai stil! a dat jos nu mai puțin de 23 de kilograme și pare că a întinerit cel puțin cu un deceniu.

Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme. Cum arată acum juratul Bravo, ai stil!Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme. Cum arată acum juratul Bravo, ai stil!

Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme

După cum se poate vedea și pe contul său de socializare, din fotografii, de la o vreme, ne zâmbește un Maurice Munteanu total schimbat, iar asta datorită faptului că a slăbit nu mai puțin de 23 de kilograme. Fashion editorul, în vârstă de 43 de ani, arată acum cu cel puțin zece ani mai tânăr, fapt care nu le-a scăpat fanilor săi din social media, care l-au felicitat pentru noul look, perfect complimentat și de o tunsoare nouă.

Semeni cu Poirot!/ Mereu adorabil!/ Iconic/ Tunsoarea asta te-a întinerit cu 10 ani„, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor săi de pe contul de socializare.

Citește și: Monica Gabor și Irina Columbeanu duc o viață de lux în America. Se îmbracă aproape identic și se plimbă cu avionul privat

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns în Top Capital, cu o avere între 40 și 60 milioane de dolari „Am investit în…’

Citește și: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au despărțit din nou:„Am venit acasă și ne-am certat pe…’

Maurice Munteanu, acuzat că și-a micșorat stomacul

Cum în mediul online nu poți niciodată mulțumi pe toată lumea, au apărut, evident, și speculațiile că Maurice Munteanu a slăbit datorită unei operații de micșorare a stomacului. Deranjat de aceste comentarii insinuante, juratul Bravo, ai stil! le-a dat o replică usutrătoare.

„Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă deviață proprie, rup Instagramul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și urmează niște oale de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg.

Eu știu că dânsele sunt obișnuite cu o anumită tipologie de cetățeni pițiponci care apar la TV, că doar și dânsele sunt la fel, că reperele la repere trag, dar ar trebui să ia în calcul faptul că lucrurile au mai evoluat de când își dădeau cu carmin și suspinau pe Holograf la Sala Palatului. Cu alte cuvinte, dați-vă un inel. Eu nu vă pot da decât block, a fost mesajul lui Maurice Munteanu pe Instagram.

Cum a slăbit, de fapt, Maurice Munteanu

După ce și-a pus haterii la punct, Maurice Munteanu a fost asaltat de cei care voiau să afle cum a slăbit, cei mai mulți întrebându-l ce dietă a ținut pentru a ajunge la un rezultat atât de spectaculos. El a mărturist însă că nu este vorba despre o dietă, ci despre schimbarea stilului de viață, considerând că aceasta este cea mai bună alegere pe care a făcut-o.

Arăți foarte bine! Dar cum ai făcut să ai așa o voință? Pentru că e foarte greu să-ți schimbi stilul de viață/ Te rog frumos să ne spui și nouă ce dietă ții de-ai ajuns să arăți atât de bine, vreau și eu să fac la fel”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate pe paginile de socializare ale fashion editorului.

Maurice le-a satisfăcut curiozitatea fanilor: „Nu țin dietă, nu cred în diete. Mănânc civilizat, fără zahăr, alcool, prăjeli, pâine & co.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter