De ce nu vrea să se însoare Bogdan de la Ploiești: "Trebuie să juri..."

Publicat pe

Bogdan de la Ploiești are o veste proastă pentru fanele care îi trimit cereri în căsătorie pe rețelele de socializare. Cântărețul nu vrea să se însoare, cel puțin nu în viitorul apropiat pentru că îl sperie jurămintele care se fac la nuntă. Bogdan de la Ploiești nu fuge de femei, ba dimpotrivă, ci doar de cununie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși susține că este dorit de multe femei din România și că, pe la diverse cântări, are câte o parteneră diferită, Bogdan de la Ploiești nu se vede în postura de a se așeza „la casa lui'. Este un familist convins, dar nu este pregătit să-și dedice viața unei singure femei.

De ce nu vrea să se însoare Bogdan de la Ploiești: "Trebuie să juri..."De ce nu vrea să se însoare Bogdan de la Ploiești: "Trebuie să juri..."

„Nu mă văd niciodată în postura de a mă căsători, pentru că trebuie să juri niște lucruri în biserică. Nu prea sunt pe lungimea asta de undă. Sunt un familist convins. Cred că mă regăsesc în acest film, pentru că știu ce suflet am. Ar putea o femeie să aibă încredere în mine, nu înțeleg de ce nu au.

Dar nu e niciuna suficient de puternică să realizeze că, dacă este deșteaptă și face lucrurile cum trebuie, nu poate fi nicio problemă să mai caut «altă ciorbă». Dar, să vedem. Dumnezeu are grijă de tot și de toate. O femeie nu trebuie să aibă nimic. Trebuie doar să existe o conexiune. Trebuie să fie frumoasă, inteligentă, cuminte, să fie cu haz, ca mine. Și modestă! De unde?! (râde)', a spus Bogdan de la Ploiești, pentru CANCAN.RO.

Citește și: Nicoleta Voicu nu a crezut în COVID-19 până s-a infectat

Citește și: Cât de implicat e Victor Slav în creșterea fiicei lui. Bianca Drăgușanu

Citește și: Cum arată Adriana Bahmuțeanu în costum de baie, după ce a slăbit.A sărit de la 5 metri la Splash, vedete la apă!

Citește și: Prima soție a lui Reghecampf, despre divorțul antrenorului de Anamaria Prodan:„Karma funcționează’

De ce nu vrea să se însoare Bogdan de la Ploiești

Deși încasează sume serioase la evenimentele la care este chemat să cânte, Bogdan de la Ploiești spune că se poate distra și fără bani și nu s-a lăfăit toată viața în lux. Cea mai mare bucurie a artistului este aceea de a călători și de a-și face orice plăcere și susține că, până acum, nu a făcut lucruri ieșite din comun.

„Am cântat și pe mult și pe puțin. Mă consider cel mai bogat om din lume pentru că pot să-mi permit orice vreau să mănânc. Fac orice vreau, știu să mă distrez și cu bani și fără bani. Toată lumea din jurul meu se simte bine și când stăm în lux, și când stăm pe câmp. Îmi fac mereu vacanțe.

Consider că degeaba ai bani, dacă nu te bucuri de viață, dacă nu vizitezi. Nu am făcut eu cele mai mari aroganțe pentru că încă sunt mic, am 26 de ani, dar am timp', a conchis Bogdan de la Ploiești.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter