De ce a lipsit Adela Popescu de la Vorbește Lumea: "Sperăm să..."

Publicat pe

De ce a lipsit Adela Popescu de la Vorbește Lumea. Saptamana aceasta a început emisiunea fără Adela Popescu. Fanii s-au întrebat imediat ce s-a întâmplat cu prezentatoarea, mai ales că au mai existat situații în care a lipsit de pe post. Iată care a fost motivul real pentru care nu a apărut în ediția de azi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a lipsit Adela Popescu de la Vorbește Lumea. Fanii au surprinși să vadă că, luni, 29 noiembrie, prezentatoarea de televiziune a lipsit.

Colegii de platou, Bogdan și Shurubel, au decis să spună care este motivul pentru care artista lipsește. Iată ce se întâmplă cu aceasta.

Citește și: În ce relație au rămas Cove și Adela Popescu după plecarea lui de la PRO TV:„Am fost…’

Citește și: De ce s-a întors Adela Popescu la muncă, la doar 2 luni după ce a născut a treia oară:„Nu mi-a afectat alăptarea’/ EXCLUSIV

Citește și: Adela Mărculescu, despre debutul ca actriță:„Au fost probleme, mama era de partea mea, tata…’/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Prisăcariu a împlinit 29 de ani! Ce cadou i-a luat Dani Oțil:„Nu pot să egalez salamul de biscuiți, așa că…’

De ce a lipsit Adela Popescu de la Vorbeștea Lumea

Abia acum s-a aflat de ce a lipsit Adela Popescu de la Vorbește Lumea. Telespectatorii au fost surprinși astăzi, când au văzut că din platou lipsește chiar Adela.

Astfel, pentru a clarifica situația, Bogdan și Shurubel au decis să spună care este motivul pentru care prezentatoarea nu s-a prezentat în emisiunea de azi.

Se pare că Adela Popescu s-ar confrunta cu diferite probleme de sănătate, potrivit celor declarate de colegii de emisiune.

„Draga noastră, te aşteptăm înapoi în emisiune! Sperăm să te însănătoşeşti cât mai repede!”, a spus Bogdan.

„Ştiţi cum e o bicicletă cu roţi ajutătoare? Acum sunt doar roţile fără Adela!”, a completat Shurubel.

Până la momentul actual, actrița nu a dat niciun detaliu despre starea ei de sănătate.

Adela Popescu s-a întors la TV după două luni de la naștere

Adela Popescu a revenit pe sticlă, la doar două luni după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil. În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit cum reușește să se împartă între viața profesinală și cea personală.

„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva. Așa cum am spus adineauri, când plec de acasă îi las copilului niște lapte stocat într-un biberon, în așa fel încât să-i acopăr o masă, pentru că exact atât lipsesc de lângă el, și-l preiau la 13.30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș. Sigur că se poate! Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță. Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit”, ne declara Adela.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter