De ce s-a întors Adela Popescu la muncă, la doar 2 luni după ce a născut a treia oară: „Nu mi-a afectat alăptarea”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Adela Popescu a revenit pe sticlă la doar două luni după ce a născut a treia oară și ne-a vorbit despre motivele pentru care s-a întors atât de repede la muncă. Prezentatoarea a subliniat că revenirea sa la „Vorbește Lumea' nu a afectat programul bebelușului și nici procesul de alăptare. Iată cum se descurcă vedeta și Radu Vâlcan cu cei trei copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Te-ai întors pe sticlă la doar două luni după ce ai născut. Îmi imaginez că nu ți-a fost deloc ușor. De ce ai
luat decizia de a reveni atât de repede? Și cât de teamă ți-a fost?

Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva. Așa cum am spus adineauri, când plec de acasă îi las copilului niște lapte stocat într-un biberon, în așa fel încât să-i acopăr o masă, pentru că exact atât lipsesc de lângă el, și-l preiau la 13.30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș. Sigur că se poate! Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță. Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit.

Adela Popescu: „N-am simțit nicio urmă de depresie post-natală'

Pe de altă parte, ca stare de spirit, faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice, asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede. Chiar dacă de data asta n-am simțit nicio urmă de depresie post-natală sau mai știu eu ce. E foarte important să externalizezi anumite lucruri pe care tu nu poți să le faci. Avem foarte mare noroc și cu ajutorul bunicilor, de fiecare dată. De regulă, copiii petrec weekendul cu ei, astfel încât ne putem relaxa, în timpul săptămânii merg la grădiniță până la ora patru. Deci, se poate.

Citește și: Gestul romantic prin care Radu Vâlcan a emoționat-o pe Adela Popescu:„Fără să îmi spună'

Citește și: Radu Vâlcan, gest romantic pentru Adela Popescu, la TV.Cum a reacționat prezentatoarea

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la premiera filmului „House of Gucci'.S-a duelat în ținute cu Lady Gaga

Citește și: Cristina Cioran a arătat chipul fetiței sale.Cât de simpatică este micuța Ema

Adela Popescu: „În această meserie îți poți ieși din mână'

Cum e să ai trei copii mici acasă și tu să ai o emisiune în direct și să trebuiască să fii concentrată 100% acolo? Te-au copleșit temerile, ai avut „second toughts?


Cu siguranță. Și nu pentru că aveam trei copii, ci pentru că deja stăteam de câteva luni acasă, iar în această meserie îți poți ieși din mână. Și mă temeam că nu voi reuși să mă completez așa cum mi-aș dori cu Shurubel și Bogdan, mă
gândeam că nu știam cum vor arăta hainele pe mine, în ciuda faptului că mai am doar câteva kilograme de dat jos. Deci temeri au existat, dar mă bucur că lucrurile se așază frumos.

Adela Popescu: „Radu nu mi-a scris în direct'


Chiar, primești mesaje în direct, de la Radu, care te anunță că… s-a întâmplat ceva?


Slavă Domnului, nu s-a întâmplat nimic atât de urgent încât să-mi scrie când sunt în direct. Dar ce știe el că nu trebuie să facă este să mă sune. Și asta pentru că amândoi avem o setare ca telefonul să sune, chiar dacă este pe silent, atunci când ne apelăm reciproc. Așa că, momentan, nu a fost cazul de nimic urgent, deci nu m-a sunat în direct! (zâmbește)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter