De ce nu s-a dus Dorian Popa la înmormântarea tatălui: „Nu pot să-l iert”

Publicat pe

Dorian Popa are o relație invidiată de multe persoane cu „mamișor', așa cum o alintă pe mama lui, dar puțini sunt cei care cunosc dedesubturile conflictului dintre artist și tatăl său. Interpretul a spus adevărul despre motivul pentru care nu și-a iertat tatăl nici măcar după ce a murit, de ce nu a mers la înmormântare și de la ce a pornit scandalul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Părinții lui Dorian Popa au decis să se despartă atunci când el și fratele său erau copii și, după cum bine știți, acesta a rămas în grija lui „mamișor' pe care o adoră. Femeia a apărut de multe ori în vlogurile artistului, iar prietena lui Dorian Popa a dezvăluit că soacra ei este o persoană deosebită, cu care se înțelege de minune. Din nefericire, însă, viața lor nu a fost mereu roz. Mama lui Dorian Popa a trecut printr-o despărțire dureroasă de tatăl copiilor, iar bărbatul a încercat să îi atragă pe aceștia de partea lui.

Citește și: Ce tarife are Dorian Popa pe Instagram. O postare costă cât o mașină!

Citește și: De ce nu poate Dorian Popa să facă copii: 'Nu trebuie să te joci cu chestia asta'

Citește și: Alexandra Stan, detalii picante din relația cu Dorian Popa: „M-a înșelat! L-am prins cu ea!”

Citește și: Cine este Luminița Popa. Mama lui Dorian Popa este profesoară de canto. Și-a crescut singură cei doi fii și a participat la Asia Express

Din această cauză, Dorian Popa și fratele lui au decis să întrerupă orice legătură cu cel care le-a dat viață. Invitat la podcastul „Acasă la Măruță', interpretul a discutat în premieră despre scandalul cu tatăl său și a mărturisit, emoționat, că a ales să nu participe la înmormântare pentru că nu l-a ierat. Conflictul datează de ani buni, însă Dorian Popa nu a reușit să treacă peste nici acum, după decesul neașteptat al tatălui.

De ce nu s-a dus Dorian Popa la înmormântarea tatălui

„Mi-a zis păi dacă nu vrei să fii de partea mea, dacă nu-mi aduci mașina – și asta cred că o spun in premieră mondială – voi da mașina furată. Și vezi că mașina este în leasing pe societatea comercială, tu nu ești utilizator de drept și atunci imaginează-ți singur ce se va întâmpla (…) nu știu dacă intram la pușcărie, dar cu siguranță eram acuzat de ceva, pentru că foloseam o mașină care nu era a mea.

Și atunci am zis this is the end (n.r.- aici se sfârșește), cu punctul ăla mare și negru, și am returnat și mașina, și o stație auto (…) Pur și simplu i-am înapoiat bunurile și mi-am văzut de viața mea.', a dezvăluit Dorian Popa, în podcastul citat anterior.

Mai mult, Dorian Popa nu și-a condus tatăl pe ultimul drum, pentru că nu a reușit să îl ierte. Conștient fiind de greutatea cuvintelor sale, artistul a explicat că tatăl său nu i-a fost alături și a încercat să reia legătura cu fiul lui atunci când a dat de succes. Din acest motiv și din cauza faptului că a rănit-o pe „mamișor', Dorian Popa nu l-a iertat și nici nu îl va ierta. Dacă mama băieților a trecut peste cele întâmplate, Dorian și fratele său nu și-au găsit puterea de a-l conduce pe ultimul drum.

Dorian Popa: „Nu pot să-l iert și e o mare durere în sufletul meu.'

„Am avut o luptă interioară foarte puternică. În primul rând munceam foarte mult, pentru că jucam în serialul „Pariu cu viața” și dacă nu mă înșel se suprapunea chiar cu un mini turneu pe acre îl aveam noi atunci, nu că ar fi fost o problemă, toată lumea m-ar fi înțeles și mi-ar fi dat voie să fac această alegere, însă a fost o problemă. Înainte cu câteva luni sau ani de momentul tragic, tatăl meu mi-a dat un mesaj după ani în care nu mi-a scris și după ani în care i-a vorbit foarte urât mamei mele. Eu aflam că mama plângea și îmi trimitea acele mesaje.

Am avut o luptă interioară și a fost exact mesajul ăla pe care ți-l dă omul când reușești în viață și e mândru de tine doar pentru că ai reușit. Când eram student, în cămin la ASE m-a sunat să dau mașina înapoi. Când Dorian Popa a ajuns în „Pariu cu viața” și „La la Band”, hopa, stai că e băiatul meu! Nu era un mesaj frumos, era un mesaj succint, un mesaj de la un om care își dorea o împăcare, dar nu era pregătit să-și asume greșelile. 

Sper să nu generez un val de hate și un val de oameni care să mă judece, dar din păcate nu-mi pare rău. Sper ca Dumnezeu să-mi arate dacă greșesc, pentru că sunt un om extrem de credincios. Se spune că după ce se duc oamenii, ei trebuie iertați. Nu pot să-l iert și e o mare durere în sufletul meu atunci când spun chestia asta.

Am avut nopți întregi în care m-am gândit, oare Dumnezeu mă va pedepsi pentru că nu pot să-l iert? Și nu cred, pentru că nu-l vorbesc de rău, nu mă gândesc în sens foarte negativ în ceea ce îl privește, dar nu pot să-l iert. Asta simt. Dacă mesajul acela la care am ales să nu-i răspund, dacă începea cu îmi pare rău, toate lucrurile stăteau altfel. Mama l-a iertat și mă doare, dar dacă ea așa a simțit. Mama a fost la înmormântare, fratele meu nu.”, a mai precizat artistul, despre relația cu tatăl său.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter