Fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina, vor deveni părinți pentru a doua oară: "Chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni"

Publicat pe

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder au anunțat, de Sf. Nicolae, că vor deveni părinți pentru a doua oară. La fel ca și prima oară, când au făcut anunțul pe 1 iunie, cei doi soți au ales un moment special pentru a împărtăși minunata veste. Bebelușul va veni pe lume în primăvara anului viitor.

CITEȘTE REVISTA VIVA!DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vești bune pentru Casa Regală a României – fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina, vor deveni părinți pentru a doua oară! Anunțul a fost făcut în urmă cu scurt timp chiar de către nepotul Regelui Mihai I, pe contul său personal de socializare. Bebelușul va veni pe lume la primăvară și, la fel ca la prima sarcină, fostul principe nu a dat detalii despre sexul sau numele bebelușului.

Fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina, vor deveni părinți pentru a doua oară: "Chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni"Fostul Principe Nicolae și soția lui, Alina, vor deveni părinți pentru a doua oară: "Chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni"

Fostul Principe Nicolae și Alina, părinți pentru a doua oară

În ajun de Sf. Nicolae, când își serbează ziua de nume, nepotul Regelui Mihai I le-a dat fanilor săi de pe contul de socializare o veste minunată – el și soția lui vor deveni părinți pentru a doua oară. Vestea a venit, prin intermediul unui comunicat de presă, în ajunul marii sărbători.

'În Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții! Nihil Sine Deo!', se arată în comunicatul de presă.

Citește și: Cum a cerut-o în căsătorie fostul Principe Nicolae pe Alina Binder: 'Abia după ce familia ei a spus DA a fost cea mai mare provocare'

Citește și: Marisa Paloma a născut o fetiță. Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Totul despre „Revelionul lui Dan Negru din 2021.De ce Florin Piersic nu acceptă niciodată bani

Citește și: Șopârlă de la Animal X divorțează, după șase ani de căsnicie: „Relația noastră…

Anunțului oficial al fostului Principe Nicolae i-a adăugat încă un comentariu, la fel de emoționant.

„De multe ori, chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine și Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei”, a scris el pe contul de Instagram.

Fostul Principe și soția lui mai au o fetiță în vârstă de un an

La începutul lunii noiembrie 2020, fostul Principe Nicolae și Alina Binder au devenit părinți pentru prima oară. Până atunci, cei doi proaspeți părinți au ținut secret sexul și numele bebelușului. Fostul Principe Nicolae a anuțat că soția lui a născut o fetiță, iar aceasta a primit numele Maria-Alexandra.

„Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile’, se arată într-un document oficial, postat de fostul Principe Nicolae.

Pentru că micuța a venit pe lume cu doar o zi înainte de sărbătoarea Sfinților Mihail și Graviil, fostul principe a considerat că bunicul său îl ocrotește din Cer.

„Regele Mihai, bunicul meu, ne ocrotește, iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui. La mulți ani celor care poarta numele Sfinților Mihail si Gavriil’, a spus fostul principe Nicolae.

Fostul principe Nicolae mai are o fețită, Iris – 6 ani, din relația cu Nicoleta Cîrjan. Acesta nu a vrut să recunoască copilul și a cerut test ADN. În anul 2019, el a recunoscut public că este tatăl fetiței și a scris un mesaj amplu în care a subliniat că refuză să mai comenteze pe marginea acestui subiect în viitor.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter