Poliția a oprit petrecerea organizată de ziua lui Cătălin Botezatu! Ce amenzi au acordat oamenii legii

Publicat pe

Poliția a oprit petrecerea organizată de ziua lui Cătălin Botezatu! Marele designer de modă a împlinit recent frumoasa vârstă de 55 de ani. Deși inițial acesta a spus că nu își dorește să organizeze nicio petrecere cu ocazia aniversării sale, ulterior și-a schimbat planurile. Cătălin Botezatu a petrecut alături de multe nume mari din showbiz la un local din nordul Capitalei. Din păcate pentru invitați, petrecerea a fost oprită de autorități, care au acordat foarte multe amenzi usturătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai iubiți designeri de modă din România. Acesta a atras atenția publicului atât talentului său, cât și a modului în care și-a organizat întreaga viață. Este bine cunoscut că fostul jurat Bravo, ai stil! a iubit întotdeauna petrecerile extravagante și femeile frumoase. Acum, cu ocazia zilei sale de e naștere, el a petrecut alături de prietenii săi apropiați, majoritatea fiind nume cunoscute din showbiz. Din păcate pentru invitați, poliția a oprit petrecerea și a acordat mai multe amenzi extrem de usturătoare.

Poliția a oprit petrecerea organizată de ziua lui Cătălin Botezatu! Ce amenzi au acordat oamenii legiiPoliția a oprit petrecerea organizată de ziua lui Cătălin Botezatu! Ce amenzi au acordat oamenii legii

Patronul localului a fost cel care a primit cea mai mare amendă! Iată despre ce sumă este vorba.

Citește și: Cătălin Botezatu, surprins de Angela Similea de ziua lui. Designerul a izbucnit în lacrimi:”Pentru mine era ceva dumnezeiesc”

Citește și: Cum arăta Cătălin Botezatu în tinerețe.Fotografiile au fost făcute publice acum

Citește și: Îl mai ții minte pe Ion Surdu, câștigătorul Exatlon?Cu ce se ocupă acum sportivul

Citește și: Andrei Ștefănescu, subiect principal într-un documentar despre COVID-19.Ce repercusiuni a avut boala asupra lui

Poliția a oprit petrecerea organizată de ziua lui Cătălin Botezatu!

Cătălin Botezatu a împlinit recent 55 de ani! Marele designer de modă a declarat în primă instanță că nu își dorește să organizeze nimic special cu ocazia aniversării sale. Se pare că planurile s-au schimbat, iar mai multe persoane din showbizul românesc au dansat alături de sărbătorit într-un local din nordul Capitalei. Din păcate pentru aceștia, poliția a decis să facă un control de rutină și a oprit petrecerea organizată de marele creator de haine.

Potrivit primelor surse, nu a fost vorba despre o sesizare la 112, ci pur și simplu de un control. Poliția a intrat în local la ora 21:15, deși muzica era oprită de la ora 21:00. Aceștia au menționat că în interior se aflau 15 persoane. Patronul a fost sancționat cu amenda în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea programului de funcționare și încă 10.000 de lei pentru că locația funcționa în regim de club

Angela Similea, mesaj emoționant de ziua creatorului de modă

Angela Similea a fost una dintre puținele persoane care au reușit să îl impresioneze pe Cătălin Botezatu până la lacrimi. Aceasta i-a transmis un mesaj extrem de emoționant cu ocazia împlinirii vârstei de 55 de ani.

„Eu am fost impresionată de talentul tău și nu numai, mulți au talent, dar nu știu cum să-l folosească. Tu ai fost orientat de mic, ai știut să folosești darurile cerești, Dumnezeu ți-a fost alături. E adevărat că ai plătit din când în când cu sănătatea ta, dar omul care lucrează cu credință și cu dăruire nu poate să nu plătească într-un fel. Și pentru că nu vorbesc din cărți, știu cât de multă jertfă se face pentru a-ți duce profesia la înălțimea la care tu simți că o poți duce. Cătălin, eu îți doresc pentru ziua ta un singur lucru, dar care stă la temelia tuturor celorlalte daruri, sănătate'i-a transmis Angela Similea designerului.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter