Andrei Ștefănescu, subiect principal într-un documentar despre COVID-19. Ce repercusiuni a avut boala asupra lui

Publicat pe

Andrei Ștefănescu a devenit subiect principal al unui documentar despre problemele pe care le provoacă noul coronavirus. Artistul s-a numărat printre primele vedete din România care au fost infectate cu COVID-19. Din păcate, artistul se confruntă cu unele probleme de sănătate în urma acestei boli.

CITEȘTE REVISTA VIVA!DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrei Ștefănescu a dezvăluit că este parte al unui docuementare despre repercusiunile pe care le lasă boala COVID-19. Solistul trupei Alb/Negru a mărturisit că se confruntă cu probleme importante în urma infectării cu noul coronavirus.

Andrei Ștefănescu, subiect principal într-un documentar despre COVID-19. Ce repercusiuni a avut boala asupra luiAndrei Ștefănescu, subiect principal într-un documentar despre COVID-19. Ce repercusiuni a avut boala asupra lui

Invitat într-o emisiunea TV, Andrei Ștefănescu a declarat că este subiectul principal al unui documentar despre problemele pe care le lasă coronavirusul. Solistul a aflat că are COVID-19 în luna iunie a anului trecut. Din fericire, Andrei nu a avut simptome grave, dar a preferat să se interneze la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș', pentru a fi monitorizat de medici.

Citește și: Ce relație au Andrei Ștefănescu și Antonia, la 6 luni după divorț:”Încă îi mai pregătesc masa”

Citește și: Ce copil frumos are Andrei Ștefănescu!Ayan îl face să zâmbească, după divorț

Citește și: Adevărul despre sărutul dintre Mario Fresh și Maria.În ce relații sunt cei doi artiști

Citește și: În ce relație au rămas Cove și Adela Popescu după plecarea lui de la PRO TV:„Am fost…'

Andrei Ștefănescu, detalii despre noul proiect

Andrei Ștefănescu susține că a rămas cu repercusiuni grave în urma infecției cu noul coronavirus, motiv pentru care a fost de acord să devină subiect principal în noul proiect. Artistul a atras atenția asupra problemelor necunoscute ale acestui virus în momentul în care are loc vindecarea.

„Se face un soi de documentar în care ei strâng cu ce rămâi după COVID-19. Nu este despre poveste, ce s-a scris despre boala mea, ci cu ce rămâi după COVID. Probabil că se vor face cercetări la nivel internațional pentru că boala în sine nu e cunoscută, repercursiunile bolii. Nu e studiată îndeajuns, cu atât mai mult vindecarea ei', a explicat Andrei Ștefănescu, în platoul Xtra Night Show, potrivit Spynews.ro.

Cu ce probleme de sănătate a rămas Andrei în urma infectării cu COVID-19

Andrei Ștefănescu nu a oferit prea multe detalii despre documentar, dar a dezvăluit problemele cu care se confruntă după ce a trecut prin boală. Potrivit acestuia, obosește des, are probleme cu vederea și uită multe lucruri.

„Rămâi cu anumite probleme. Eu de atunci am început să-mi pierd vederea și nu este niciun fel de glumă. Starea de oboseală mare pe care o am. Uiți foarte multe lucrur, eu câteva luni după ce m-am vindecat am fost terorizat, uitam numele invitaților. (…) E un documentar, un interviu amplu, foarte interesant și foarte bine făcut', a mai spus prezentatorul tv.

Andrei Ștefănescu: „Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri”

La scurt timp după ce a fost testat pozitiv cu noul coroanavirus, Andrei Ștefănescu s-a internat în spital. Cu toate că nu avea simptome grave, artistul a preferat să fie sub supravegherea medicilor în cazul în care starea lui de sănătarea s-ar fi înrăutățit.

„M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul. N-am niciun simptom grav. Stau cuminte și aștept ca rezultatele mele să devină negative. Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. E o plăcere.Medicii mi-au spus că starea unui asimptomatic oricând se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem”, declara Andrei în urmă cu mai bine de un an.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter