Ana Maria Pantaze, câștigătoarea Românii au Talent, a rămas fără loc de muncă: „Stau acasă, dar...”

Publicat pe

Ana Maria Pantaze, câștigătoarea Românii au talent sezonul 9, a rămas fără loc de muncă. În anul 2019, Ana Maria Panteze se bucura de câștigarea premiului Românii au talent. Deși era doar o croitoreasă, aceasta a impresionat pe toată lumea datorită talentului său muzical. Acum, ea a vorbit despre modul în care i s-a schimbat viața după câștigarea competiției de la ProTV, dar și ce greutăți întâmpină în acest moment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Maria Pantaze este câștigătoarea concursului Românii au talent, sezonul 9. Deși la bază tânăra era croitoreasă, ea a reușit să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii datorită calităților sale vocale. Acum, ea a vorbit despre modul în care viața ei s-a schimbat după apariția la ProTV, ce a făcut cu premiul cel mare, dar și cum a rămas fără loc de muncă din cauza pandemiei de COVID-19.

Aceasta a reușit să primească Golden Buzz de la Mihai Petre. Coregraful a fost impresionat de modul în care Ana Maria Pantaze a emoționat publicul.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă croitoreasa care a câștigat Românii au Talent.Ana Maria Pantaze este de nerecunoscut

Citește și: O mai ții minte pe Ana Maria Pantaze, câștigătoarea ultimului sezon Românii au talent? Și-a schimbat radical look-ul și este aproape de nerecunoscut.Cu ce se ocupă acum: „După lungi așteptări…”

Citește și: Cum se simte Viorel Lis după ce s-a vindecat de COVID-19:„Îl mai sună unele persoane să-l întrebe dacă a murit'

Citește și: Larisa Iordache se operează a șaptea oară:„Ce urmează mă sperie mai tare…'

Ana Maria Pantaze, câștigătoarea Românii au talent sezonul 9, a rămas fără loc de muncă

Ana Maria Pantaze a vorbit recent despre schimbările care au apărut în viața ei după câștigarea concursului de la ProTV. Aceasta a renunțat la meseria de croitoreasă și a început să cânte într-un restaurant. Din cauza perioadei pandemice, ea a fost concediată, iar în acest moment își caută un nou loc de muncă.

„După concurs am cântat la o terasă, cântam acolo de două ori pe săptămână, dar cu pandemia care a venit s-a închis și a trebuit să stau acasă. Nu, momentan nu lucrez. Stau acasă, dar îmi caut. O să am câteva interviuri și să vedem. (…) Nu pe croitorie, în alt domeniu. Am zis să mă focusez mai mult pe a face o piesă sau două. Îmi este dor de emoțiile alea pe care le-am avut prima oară, dar îmi e frică de ele.', a spus ea la Vorbește Lumea.

Ce a făcut cu cei 120.000 de euro

După câștigarea concursului, ea a primit premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro. Deși mulți s-ar fi așteptat ca Ana Maria Pantaze să călătorească sau să relaxeze prin intermediul banilor, ea a preferat să își achiziționeze un apartament și să lanseze o piesă.

„Nu, nu mi-am făcut mari planuri după ce am câștigat. Premiul de 120.000 de euro a fost bine primit, foarte bine chiar. Prima dată mi-am luat un apartament, apoi am făcut o piesă. În rest, nimic. Nu m-am dus în vacanțe, am preferat să îi cheltui pe ce trebuia, pe cele necesare. Nu a mai rămas niciun sfanț, niciun leu', a mai spus ea.

Ana Maria Pantaze este singură!

Aceasta a vorbit inclusiv despre viața sa personală. Se pare că fosta croitoreasă nu și-a întâlnit încă sufletul pereche, deși recunoaște că a fost cerută în căsătorie de mai multe ori.

„Nu am verighetă. Au fost și cereri în căsătorie, cu inele, cu pantofi, cu poze trimise: «Uite, vreau să te iau de nevastă». Dacă le spui cu frumosul, ei înțeleg că nu se poate. Ultima cerere? Wow. Cred că acum câteva luni. Mai așteptăm până când vine Făt-Frumos pe calul alb. Eu niciodată nu m-am uitat la frumusețea din afară a persoanei, m-am uitat la frumusețea sufletească. La mine e cu sinceritatea… dacă nu e sincer, degeaba ai bani, degeaba ai frumusețe, degeaba ai tot ce vrei', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter