Îl mai ții minte pe Ion Surdu, câștigătorul Exatlon? Cu ce se ocupă acum sportivul

Publicat pe

În 2019, Ion Surdu a câștigat ediția a treia a Exatlon, alături de Andreea Arsine, fiind pentru prima oară când doi concurenți au plecat acasă cu marele premiu. Iată ce a făcut sportivul după ce a intrat în posesia a 50.000 de euro și cu ce se ocupă acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA!DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ion Surdu a câștigat competiția Exatlon 2019, iar după încheierea filmărilor, sportivul a luat o decizie radicală pnetru viitorul său. Concursul i-a adus nu doar 50.000 de euro, ci și un capital imens de popularitate. Acum, cunoscutul sportiv se antrenează alături de cei mai importanți sportivi din circuitul de arte marțiale.

Îl mai ții minte pe Ion Surdu, câștigătorul Exatlon? Cu ce se ocupă acum sportivulÎl mai ții minte pe Ion Surdu, câștigătorul Exatlon? Cu ce se ocupă acum sportivul

Cu ce se ocupă acum Ion Surdu, câștigătorul Exatlon 2019

Ion Surdu, câștigătorul Exatlon 2019, a părăsit România în urmă cu ceva timp în urmă, iar acum s-a stabilit în Poznan, Polonia, unde a semnat un contract important. Conform FANATIK, acum sportivul face parte din cele mai importante circuite de arte marțiale din Europa și se antrenează de cei mai mari luptători de pe continent.

Citește și: Ion Surdu și Andreea Arsine au câștigat sezonul 3 Exatlon. Au plecat acasă cu trofeul

Citește și: Ștefan și Ana Maria de la Mireasă pentru fiul meu au divorțat după trei ani. Primele declarații

Citește și: Totul despre „Revelionul lui Dan Negru din 2021.De ce Florin Piersic nu acceptă niciodată bani

Citește și: Șopârlă de la Animal X divorțează, după șase ani de căsnicie: „Relația noastră…'

Citește și: Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie a doua oară. Cum arată inelul

Originar din Republica Moldova, dar mutat la Cluj la vârsta de 16 ani, câştigătorul Exatlon Ion Surdu a început aventura în sport cu fotbalul, evoluând în divizia naţională, iar mai apoi în Liga a 3-a. Acum însă face performanță în artele marțiale și își ține la curent fanii din social media cu activitatea lui sportivă.

Ce a făcut sportivul cu banii câștigați la Exatlon

În iunie 2019, în premieră, la Exatlon au existat două finale, a fetelor şi a băieţilor, iar câştigătorii Andreea Arsine şi Ion Surdu i-au învins pe instructoarea de fitness Cătălina Şeicaru (25 de ani), respectiv pe dansatorul Gabriel Nedelcu (21 de ani). La vremea respectivă, sportivul a intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 50.000 de euro. Îndrăgostit de Cluj-Napoca, unde s-a mutat în adolescență, Ion Surdu, câștigătorul Exatlon, mărturisea că își va cumpăra o locuință în oraș, pentru părinții săi, care locuiau în Anglia la vremea respectivă.

„Nu pot să zic că este o suma mică, dar nici o sumă mare. Nu știu, eu m-am gândit să îmi iau o casă, să îmi iau o locuința în Cluj. În primul rând să îmi iau o locuința, pentru că de fiecare dată când vin părinții mei acasă să aibă unde să stea.

Să vină că la ei acasă. Părinții mei sunt în Anglia acum, sunt în Londra, lucrează, dar mai vin, mă vizitează, mai merg și în Republica Moldova, acasă.

Dar sper că atunci când vin la mine acasă să se simtă că la ei acasă, pentru că e casă noastră', a mărturisit Ion Surdu.

Foto Instagram.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter