Cum arată apartamentul în care s-au mutat Alina și Ilan Laufer: „Mai avem mult de lucrat la el”

Publicat pe . Actualizat Miercuri, 12 ianuarie 2022, 15:27

Cum arată apartamentul în care s-au mutat Alina și Ilan Laufer. Alina și Ilan Laufer au renunțat la vila de un milion de euro din Corbeanca și au decis să se mute într-un apartament din centrul capitalei. Noua locuință are cinci camere, o baie, trei balcoane și o bucătărie spațioasă, de care fosta soție a lui Jorje este extrem de încântată. Iată imaginile cu apartamentul celor doi îndrăgostiți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina și Ilan Laufer au hotărât să facă o schimbare atât pentru ei, cât și pentru copiii lor. Aceștia au renunțat la vila luxoasă din Corbeanca și au decis să se mute în centrul capitalei. Ei și-au achiziționat un apartament, pe care fosta soție a lui Jorje l-a amenajat după bunul său plac. Aceasta a păstrat și elemente de decor din fosta locuință pentru ca cei mici să se acomodeze mai ușor cu noul spațiu.

Apartament-Laufer-1Apartament-Laufer-1

Alina Laufer a vorbit, pe scurt, despre viața sa în noua casă. Aceasta se simte extrem de fericită pentru că s-a mutat într-o nouă locuință și consideră că a fost o alegere extrem de potrivită.

Citește și: Alina Laufer, prima apariție la TV cu gemenii: „Ne descurcăm și fără bonă

Citește și: Ce dietă ține Alina Laufer după nașterea gemenilor: „Am eliminat toți…

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă'/ EXCLUSIV

Citește și: O tânără din Constanța, filmată când își bătea cu bestialitate fetița de 2 ani. Ce au deciz autoritățile după imaginile care au șocat România

Cum arată apartamentul în care locuiesc Alina și Ilan Laufer

Alina și Ilan Laufer se pot declara doi oameni cu adevărat împliniți. Aceștia nu doar că au parte de cariere de invidiat, ci au reușit și să construiască o familie absolut superbă. Cuplul are împreună trei copii absolut superbi! Recent, ei au renunțat la vila pe care o aveau în Corbeanca și au decis să se mute în centrul Capitalei.

Mai sunt multe de făcut în apartament. Mai avem mult de lucrat la el, dar ne-am mutat în clipa în care nu aveam nimic în casă. Nu aveam corpuri de iluminat, bucătăria nu era gata. În mai puțin de o lună, ne-am și mutat', a declarat Alina Laufer la Teo Show.

Cum s-au acomodat gemenii cu noua casă

Alina a ținut să aducă mai multe obiecte de decor din casa în care au locuit înainte pentru ca gemenii și fiica ei cea mare să se acomodeze repede cu noul spațiu. Se pare că planul ei a funcționat deoarece micuții nu au avut niciun fel de problemă cu mediul cel necunoscut!

Camera bebelușilor am încercat să o păstrez la fel ca cea din Corbeanca. Mobilierul este același, tapetul este același. S-au simțit bine aici din prima zi, nu am avut nicio problemă cu ei. Cu cei mici e o întreagă tehnică, dacă o stăpânești, nu ai nicio treabă. Îi pun seara la culcare, mă așez lângă ei, le pun o muzică de adormit copilașii, se interacționează cât de puțin și adorm imediat. După ce adorm ei, eu mai am treburi de făcut și atunci mă rupt de lumea asta a viselor.', a povestit prezentatoarea TV.

Aceasta, referitor la gemeni, susține că sunt foarte diferiți. Dacă fetița este leită tatălui, băiețelul este mai asemănător cu mama.

Davina e fata lui tati, blondă cu ochi albaștri și el este băiatul familiei Crăciun. Davina e mai colerică. Când se supără, se supără. Dar Nathaniel este mai blând. Suntem niște părinți fericiți.', a mai spus ea.

Karina are camera ei

Karina, fiica cea mare a cuplului, are propria sa cameră în apartament. Mama ei a fost atât de atentă încât i-a amenajat și un dressing pentru ca ea să se poată aranja fără probleme.

Camera Karinei nu este mereu atât de ordonată. I-am făcut un dressing unde să își pună toate lucrurile, să se aranjeze dimineața, să se simtă bine.', a susținut soția lui Ilan Laufer.

Alina, răsfățată de soțul ei

Alina a recunoscut că Ilan este tot timpul atent și grijuliu cu ea. Se pare că apartamentul în care întreaga familie s-a mutat a fost un cadou din partea acestuia. Ba mai mult, el i-a oferit cel mai frumos cadou din lume în momentul în care Karina și gemenii au apărut pe lume.

Mă răsfață Ilan tot timpul. Alt cadou, în afară de apartamentul în care ne-am mutat acum, nu am putut să cer. Cadoul de sărbători a fost liniștea din familie. Mi-am dorit foarte mult să am copii. Suntem foarte fericiți, avem o viață plină, nu ne lipsește nimic, putem să ne bucurăm de ei. Doar energie multă ne trebuie, atâta tot.', a adăugat ea.

Sursă foto: Captură ecran și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton