Alina Laufer, prima apariție la TV cu gemenii: „Ne descurcăm și fără bonă”

Publicat pe

Alina Laufer a avut prima apariție la televizor împreună cu gemenii, Nathaniel și Davina. Astăzi este Ziua Copilului, iar Alina Laufer a vrut să profite de această ocazia și a acceptat invitația de a se afla cu micuții în platoul emisiunii Teo Show.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alina și Ilan Laufer sunt fericiții părinți ai lui Nathaniel și Davina. Gemenii s-au născut prematur, iar Alina a fost nevoită să stea mult timp internată cu micuții în spital. Deznodământul a fost unul fericit, iar gemenii sunt în afara oricărui pericol. Alina și Ilan Laufer îi plimbă pe Nathaniel și Davina peste tot împreună cu ei.

Alina Laufer, prima apariție la TV cu gemenii: „Ne descurcăm și fără bonă'Alina Laufer, prima apariție la TV cu gemenii: „Ne descurcăm și fără bonă'

Alina și Ilan Laufer i-au dus pe cei mici cu cortul și rulota pe malul unui râu, iar acum Alina și-a făcut apariția în cadrul emisiuni Teo Show, de la Kanal D, împreună cu micuții. Este prima dată când aceasta apare la televizor cu gemenii. De asemenea, Alina Laufer a fost însoțită și de fiica ei mai mare, Karina.

Citește și: Alina și Ilan Laufer nu-și vor boteza copiii.De ce au luat această decizie

Citește și: Alina și Ilan Laufer, ședință foto cu gemenii lor, născuți prematur.Cum arată bebelușii la două luni

Citește și: Mama Geta, reacție neașteptată după revenirea lui Culiță Sterp de la Survivor:„Nu îl mai recunosc'

Citește și: Denisa Jurcan de la Insula Iubirii se mărită!Un fost concurent de la Puterea Dragostei a cerut-o în căsătorie

Alina Laufer, pentru prima dată la TV cu gemenii

Alina Laufer a povestit la Teo Show că Ilan Laufer este plecat în Israel și că ea a rămas singură cu gemenii și Karina, fiica ei și a lui Jorge. Pe de altă parte, Alina a mai povestit că nu a vrut să angajeze o bonă, preferând să aibă ea împreună cu Ilan grijă de micuți pentru că nu își poate lăsa copiii cu o altă persoană.

E cea mai frumoasă perioadă din viața mea! Ilan e în Israel, a plecat ieri și m-a lasat singură cu Karina și cu gemenii. (…) Ne descurcăm onorabil și fără bonă. Eu nu pot să-mi las copiii cu altcineva, nici cu bunicii. Nimeni nu-i liniștește ca mine. Noi le facem băiță, noi stăm cu ei. Am fost cu cortul cu ei, cu rulota, la țară. Ne-am dus pe malul râului cu ei. Ei, fiind alăptați de mine, nu mi-e frică, au imunitate. Nathaniel e mai plângăcios. Davina e mai independentă, dar Nathaniel e lipit de mine, stă numai la mine în brațe. Davina râde non stop, și Nathaniel e tot timpul încruntat. Noaptea se trezesc pe la 3-4, mănâncă și se culcă la loc. Sunt foarte cuminței. Nu aș da experiența asta pentru nimic în lume', a declarat Alina Laufer la Teo Show.

Alina Laufer: „Ilan e un tată foarte responsabil'

Pe de altă parte, chiar dacă nu vrea să angajeze o bonă, Alina Laufer are un ajutor de nădejde. Aceasta are toată încredere în Karina pe care a lăsat-o și singură cu frățiorii ei mai mici, însă era și menajera prin preajmă. În plus, Ilan Laufer o ajută permanent pe Alina în creșterea copiilor. Acesta este un tată responsabil, potrivit spuselor partenerei lui de viață. Ba chiar, îi schimbă pe bebeluși și o ajută pe Alina și în momentul în care trebuie să le facă baie.

Pe Karina am lăsat-o și singură cu gemenii. Bine era și menajera în casă. A început unul cu sughițuri și i-a dat lămâie. Ilan e un tată foarte responsabil, schimbă scutece, mă ajută la băiță', a mai spus Alina Laufer, care a apărut pentru prima dată la televizor cu gemenii.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran Kanal D

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter