Program Survivor România 2022. În ce zile și la ce ore va fi difuzat show-ul pe PRO TV

Publicat pe

Program Survivor România 2022. Ne mai despart doar câteva zile până la debutul celui mai așteptat reality show de supraviețuire. Iată în ce zile și la ce ore va putea fi urmărit, pe PRO TV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Program Survivor România 2022. Cel mai așteptat show al anului 2022 este pe cale să înceapă. Membrii a două triburi, FAIMOȘI și RĂZBOINICI, sunt pregătiți să înfrunte cele mai dure lupte pentru a-și procura hrana și a-și securiza adăpostul, iar fanii își vor putea vedea în sfârșit concurenții preferați.

Program Survivor România 2022

Survivor România 2022 va debuta duminică, 16 ianuarie, la Pro TV. Spre încântarea fanilor, tot Daniel Pavel va prezenta emisiunea și în acest sezon. 12 Faimoși și 12 Războinici se vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Program Survivor România 2022. Reality show-ul de pe PRO TV fi difuzat trei zile la rând. Primul episod din al treilea sezon Survivor România va avea premiera duminică, 16 ianuarie 2022, de la ora 20:00, la PRO TV. Show-ul va fi difuzat și lunea, și marțea, de la ora 20.30.

Citește și: Ce au concurenții de la Survivor România în bagaj. Anumite lucruri sunt complet interzise

Citește și: Cine este Laura Giurcanu de la Survivor România 2022.A fost înșelată de logodnic

Citește și: Cine este Xonia de la Survivor România 2022.Suferă de o boală autoimună

Citește și: Cine e Otilia Bilionera de la Survivor România 2022.E căsătorită cu un afacerist

Citește și: Cine este Emil Rengle de la Survivor România 2022.Este bisexual

Eechipa Războinicilor de la Survivor România e formată din Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Echipa Faimoșilor este compusă din: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Daniel Pavel, prezentator Survivor România 2022

Program Survivor România 2022. În doar 5 zile așteptarea va lua sfârșit, iar Survivor România 2022 va începe, la PRO TV. Și acest sezon va fi prezentat tot de Daniel Pavel, care a acumulat un imens capital de popularitate. Iată ce declara prezentatorul cu ceva timp înainte de debutul faimosului reality show!

„Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!” și-a îndemnat Daniel Pavel fanii.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter