Anamaria Prodan, despre relația ei cu Fane Spoitoru și Frații Cămătaru: "Niciodată nu m-am dezis"

Publicat pe

Anamaria Prodan a făcut recent dezvăluiri neașteptate în podcastul lui Codin Maticiuc. Impresara nu s-a sfiit să vorbească despre relația ei cu Fane Spoitoru și cu Frații Cămătaru, spre surprinderea interlocutorului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De când cu divorțul de Reghe, nu e zi în care Anamaria Prodan să nu țină prima pagină a presei mondene, însă iată că, recent, impresara a atras atenția cu un alt subiect – relația pe care a avut-o cu Fane Spoitoru și cu Frații Cămătaru, niște personaje de care numele ei nu a fost legat până acum. Iată încă că, în podcastul lui Codin Mateciuc, care a scris recent o carte despre viața lui Nuțu Cămătaru, Anamaria a reușit să-și surprindă interlocutorul cu dezvăluirile sale…

Ce relație a avut Anamaria Prodan cu Fane Spoitoru și Frații Cămătaru

Extrem de onestă și fără să se dezică de prieteniile trecute sau actuale, Anamaria Prodan l-a luat prin surprindere pe Codin Maticiuc, în propriul podcast, făcând dezvăluiri despre relația pe care a avut-o atât cu Fane Spoitoru, cât și cu Frații Cămătaru. Codin a fost surprins să audă povestirea Anamariei, în condițiile în care el a scris cartea „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”…

Citește și: Ce nu l-a lăsat Anamaria Prodan pe Reghe să facă, timp de 16 ani: „Nu poți să te joci cu banii oamenilor”

Citește și: S-a stabilit primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghe:„Așa mă prinde Revelionul, căsătorită

Citește și: Anamaria Prodan și Reghe s-au certat în direct la TV:„Cine mă cunoaște…

Citește și: Oana Roman, despre speculațiile că s-ar fi despărțit de Marius Elisei: „Mai avem și noi momente aiurea'

Anamaria Prodan: De acolo a plecat smecheria, înțelegi? Apropo de cartea ta cu Nuțu Cămătaru, eu eram cu Fane, știi. Cu Fane Spoitoru.

Codin Maticiuc, ușor nedumerit: Cum adică erai cu Fane?

Anamaria Prodan: Eram în același anturaj, prieteni. 'Domne, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru'. Pentru mine au fost frații mei și niciodată nu m-am dezis.

Codin Maticiuc: Cu Nuțu te știi? Anamaria Prodan răspunde fără să ezite: Dar cum să nu? Ia întreabă-l!, a încheiat el, conform wowbiz.ro.

Ce condiție i-a pus lui Laurențiu Reghecampf la divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să fie în centrul atenției, în toată presa din România. Cei doi se poziționează mai mereu pe primele pagini ale ziarelor, după ce el a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că a depus actele de divorț. Tot atunci s-a aflat că Reghe are și o nouă iubită, iar aceasta este însărcinată. Antrenorul urmează să devină din nou tată, anul acesta. În plin divorț, Anamaria Prodan face noi declarații neașteptate. Impresara a transmis că e dispusă să-i acorde divorțul, doar cu o condiție. Vedeta a susținut că Reghe va fi „liber să plece”, după ce va aduce înapoi „tot ce a furat”. Astfel, ea i-a adus noi acuzații șocante celui care încă este soțul ei.

„Trebuie să aducă înapoi tot ce a furat și e liber să plece, să dispară pentru 1000 de vieți. Vorbim de sume mari, pe care amanta și neamul ei dacă se nășteau de 4 miliarde de ori nu puteau să vadă sumele astea. Amețeau când le citeau. Nici măcar nu e vina ei, e vina omului că și-a bătut joc de averea copiilor lui”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul unui interviu. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter