Cum se descurcă Cristina și Denis Ștefan cu doi copii: „Plâng, mă descarc, și-mi revin”

Publicat pe

Cum se descurcă Cristina și Denis Ștefan cu doi copii. Cristina și Denis Ștefan au devenit, de curând, părinți pentru a doua oară! Bebelușa de la „Cronica Cârcotașilor' a adus pe lume încă o fetiță, Dominique Maria. Cuplul mai are împreună o fiică în vârstă de 8 ani, Delia Maria. Recent, aceștia au acordat un interviu în care au vorbit despre modul în care s-a schimbat viața lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina și Denis Ștefan se pot declara doi oameni extrem de împliniți. Aceștia nu doar că au cariere de invidiat, ci au reușit să construiască o familie absolut superbă! Cei doi au împreună o fiică în vârstă de 8 ani, Delia, și un bebeluș de doar câteva luni pe nume Dominique. Iată ce au spus cei doi referitor la relația pe care o au cu cei doi copii!

Cum se descurcă Cristina și Denis Ștefan cu doi copii: „Plâng, mă descarc, și-mi revin'Cum se descurcă Cristina și Denis Ștefan cu doi copii: „Plâng, mă descarc, și-mi revin'

Cei doi au vorbit deschis despre modul în care viața lor s-a schimbat odată cu apariția pe lume a lui Dominique. Acum aceștia se simt cu adevărat împliniți!

Citește și: Bebelușa Cristina a dezvăluit sexul copilului

Citește și: Ce mult a crescut și ce frumoasă este fiica lui Denis Ștefan și a „bebelușei’ Cristina

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Petrică Mîțu Stoian, înainte să moară

Citește și: A murit regizorul Lucian Giurchescu!Avea 91 de ani

Cum se descurcă Cristina și Denis Ștefan cu doi copii

Bebelușa de la Cronica Cârcotașilor a vorbit recent despre modul în care viața ei s-a schimbat odată cu apariția celui de al doilea copil. Se pare că acum ei se simt cu adevărat fericiți și împliniți, iar acest lucru este datorat celor două fiice.

„Creștem copii. E bine, asta ne-am dorit, suntem împliniți, fericiți, dar e și greu. Te gândești că trec anii și este mai ușor, dar nu este așa. Eu resimt acum. Mă relaxasem mult prea mult. 8 ani, Delia e mare, e clasa întâi. Cea mică e o bucurie, o veselie, este un copil atât de vesel și de pozitiv. Este foarte diferită de Delia. Am luat-o de la capăt, dar trece timpul foarte repede', a spus ea la „Vorbește Lumea'.

Deși și Denis este implicat în creșterea celor două micuțe, Cristina este cea care asigură liniștea familiei. Aceasta a povestit că noul membru al familiei este foarte liniștit și nu are probleme cu somnul.

„Se trezește noaptea. Denis nu are treabă și nici nu mi-am dorit. Ei dorm, se odihnesc, am nevoie de ei odihniți pentru a mă ajuta a doua zi. Dominique se trezește o dată la trei ore, adoarme la loc liniștită, nu am mari probleme', a adăugat ea.

Delia o imită pe mama ei

În ceea ce privește relația dintre fiica cea mare a cuplului și micuța Dominique, se pare că Delia o imită foarte mult pe mama sa. Aceasta este foarte mămoasă și pare că are o relație specială cu sora sa mai mică.

„Este foarte mămoasă, mă imită. Cum vorbesc eu, vorbește și ea. E foarte prezentă, vrea să o pupe, să o ia în brațe, să o înveselească. Doarme cu tati. Doarme cu noi, înainte făceam cu rândul, acum doarme cu Denis', a declarat cuplul.

Actorul a glumit referitor la cât de puțin timp mai petrece doar el și partenera sa de viață. Cele două fiice par a fi mereu în preajma părinților lor.

„Câteodată te-ntrebi cum ai făcut al doilea copil', a glumit actorul.

Ce fel de mamă este Cristina Ștefan

Se pare că bebelușa de la Cronica Cârcotașilor este o mamă model. Aceasta își dedică tot timpul pe care îl are fetițelor sale. Consideră că a fost momentul cel mai potrivit pentru a construi o familie.

„După 14 ani de televiziune, dans, coregrafii, mi-am dorit asta. A venit când a trebuit să vină. Acum stau și mă ocup 100% de ele', a spus ea.

Denis Ștefan este și el extrem de mulțumit și de mândru de mama copiilor lui. Acesta speră ca împreună să mai aducă pe lume un copil, iar de această dată ar dori să fie băiat.

„Este o mamă sper eroină, dacă în 4-5 ani o mai conving să mai facem unul, să avem și un băiețel. Acum glumim, nu mi-am dorit băiețel sau fetiță, mi-am dorit copii. Dacă o conving să mai facă un copil e bine', a adăugat el.

Cristina Ștefan: „Plâng, mă descarc și-mi revin'

Cristina recunoaște că se aștepta ca viața cu doi copii să fie una mai ușoară și că există momente în care cedează. Denis este mereu alături de ea, o sfătuiește și o susține necondiționat.

„Dacă ar fi să se întâmple, mi-aș dori să fie diferența mică, n-aș mai aștepta 5 ani. (…) Prima lună a fost foarte grea. Îmi imaginam că va fi mai ușor și m-a luat așa… dar nu-i nimic. Plâng, mă descarc, și-mi revin. Denis stă cu mine, ne sfătuim, e mereu acolo', a mai spus aceasta.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă