Anamaria Prodan și Reghe s-au certat în direct la TV: „Cine mă cunoaște...”

Publicat pe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal în direct la TV. De câteva săptămâni bune, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț! Cei doi, indiferent de ce fac, nu ajung la un numitor comun. De această dată, cei doi au intrat în direct la televizor pentru a-și spune punctul de vedere cu privire la relația lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și soțul ei sunt în ultima perioadă din ce în ce mai mult pe primele pagini ale ziarelor. De această dată, cei doi s-au certat în direct la TV. Sexy impresara s-a certat cu Laurențiu Reghecampf, care a încercat să își apere imaginea. Diva a vorbit inclusiv despre modul în care Bebeto este afectat de despărțirea părinților, punctând faptul că o deranjează atitudinea lui Reghe.

Anamaria Prodan și Reghe s-au certat în direct la TV: „Cine mă cunoaște...'Anamaria Prodan și Reghe s-au certat în direct la TV: „Cine mă cunoaște...'

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles în plin divorț de Reghe:„De dragoste poți da, când ură ai căpătat'

Citește și: Anamaria Prodan e pregătită pentru o nouă relație:”Se eliberează un loc de lângă mine”

Citește și: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian o dă în judecată pe sora artistului:„El mi-a zis că vor veni hienele pe mine'

Citește și: Cine este Alexandru Precup de la SuperStar.Jobul lui nu are legătura cu muzica!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal în direct la TV

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut un schimb de replici acide la TV. După ce Reghe a apărut într-un pictorial de Crăciun alături de noua sa iubită, Anamaria Prodan a avut o reacție nervoasă, în direct, la postul de televiziune pe care îl deține. Aceasta a spus că gesturile soțului ei îl afectează foarte mult pe Bebeto, copilul în vârstă de 13 ani, pe care aceștia îl au împreună. Ulterior, Reghe a decis să își spună punctul de vedere, așa că a intrat și el în direct.

„Aş vrea să clarific trei probleme pentru că ar trebuie să ştiţi adevărul. Nu am niciun interes. Nu aş fi intrat la o astfel de emisiune niciodată. Nu aş intra la niciun fel de emisiune.', a spus Reghe pentru Realitatea Sportiva.

După intervenția avută de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a simțit să spună tot ce are pe suflet! Aceasta a vorbit public despre părerea pe care o are față de alegerile soțului ei. Ba mai mult, sexy impresara consideră că antrenorul ar fi trebuit să facă un pictorial cu fiul său.

„Eu sunt patronul acestui post și am vorbit despre trauma prin care îl faci pe copilul tău să treacă. Ai avut ocazia să intri în direct. Ar trebui să fii mândru că vorbeşti în faţa ţării. (…) Acest pictorial trebuia să-l faci cu copiii tăi', a spus Anamaria Prodan în direct.

Anamaria Prodan: „Să-ţi fie ruşine pentru tot ce ai făcut'

Schimbul de replici nu s-a încheiat aici. Laurențiu Reghecampf a insistat să ia legătura cu moderatorul emisiunii, însă diva a ținut să își continue discursul. Dacă antrenorul a subliniat faptul că încă există respect din partea lui pentru sexy impresara, aceasta simte doar dispreț față de omul pe care l-a numit ani de zile „Soarele familiei' ei.

Reghe: „N-aș vrea să vorbesc cu tine, aș vrea să vorbesc cu Laurențiu (n.r – moderatorul emisiunii). V-am trimis o simplă notificare, pe care am trimis-o tuturor, să nu se discute despre viața mea privată. Dacă vreți să țineți cont sau nu, e treaba voastră.'

Anamaria: „Sunteţi persoană publică, domnule Reghecampf. Te rog să îţi păstrezi decenţa. Ca o mamă rănită pot spune, să-ţi fie ruşine pentru tot ce ai făcut cu viaţa ta în ultimii trei ani.'

Reghe: „Despre copilul meu, cine mă cunoaşte, nu am discutat despre problemele mele private în mod public. Referitor la ce a spus mai devreme, cu PR-ul, toată viaţa mea o să-i port respectul Anamariei pentru că este mama copiilor mei.', a adăugat antrenorul.

Sursă foto: Instagram și Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter