Cine este Alexandru Precup de la SuperStar. Jobul lui nu are legătura cu muzica!

Publicat pe

Cine este Alexandru Precup de la Superstar România. Concurentul s-a calificat în galele live, în urma voturilor publicului. Alexandru Precup l-a impresionat și pe Smiley cu vocea asta fabuloasă, chiar dacă în viața de zi cu zi are un job ce nu are legătură cu muzica. Totuși, acordă timp și acestei mari pasiuni ale sale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Precup are 26 de ani și vine din București. Concurentul de la Superstar România este lucrător comercial la o firmă de catering. Pe lângă jobul său, lui Alexandru îi place să deseneze și să se joace la PC.

Cine este Alexandru Precup de la SuperStar. Jobul lui nu are legătura cu muzica!Cine este Alexandru Precup de la SuperStar. Jobul lui nu are legătura cu muzica!

Cine este Alexandru Precum de la SuperStar. Alexandru Precup și-a descoperit pasiunea pentru muzică după ce a început să cânte prin casă, făcând cover-uri. În 2009 a început să cânte acasă: avea o clapă și făcea coveruri. Nu are studii de canto, a făcut doar un semestru de chitară.

Cine este Alexandru Precup de la SuperStar

Cine este Alexandru Precup de la SuperStar. Tatăl lui a avut o trupă de rock: Joc secund'. Acum, tatăl este paznic, iar mama șomeră. Părinții sunt divorțați, iar el a fost crescut de bunicii materni.

În 2015, a fost plecat la munca în Anglia. A lucrat într-un depozit, dar s-a intors după numai câteva luni. A încercat să cânte și acolo, dar nu și-a găsit locul.

În prezent, concurentul de la Superstar România face parte dintr-o trupă de metal, ca lead vocals, potrivit wowbiz.ro

Smiley, unul dintre jurații de la Superstar România, a fost impresionat de calitățile vocale ale concurentului, care a reușit să treacă de primele două gale live și a ajuns aproape de finala emisiunii.

Citește și: Benone Sinulescu, adevărul despre relația cu Irina Loghin:„Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa

Citește și: Ce meserie își dorește Irina, fiica lui Irinel Columbeanu:„Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să…

Citește și: Fiica lui Gabi Luncă, despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu:'Sperăm ca Dumnezeu să facă o minune'

Cine sunt finaliști Superstar România 2021

După a doua gală live a emisiunii Superstar România, s-au calificat următorii concurenți: Maria Jugănaru, Romina Apostol, Alessandro Mucea, Alexandru Precup Naomi Prie  și Maria Ojică

În fiecare dintre cele patru semifinalele SuperStar România  au intrat câte 8 concurenți. Fiecare dintre ei au interpretat câte două piese, împreună cu band-ul de pe scena de la Arenele Romane. Însă, doar doi concurenți s-au calificat direct în live-uri.

Finala emisiunii de talente, Superstar România se aproprie. Show-ul se află acum în etapa galelor live, unde au mai rămas doar câțiva concurenți.

Superstar România se desfășoară în patru gale live, ținute în luna decembrie, în următoarele date: 1, 3, 10 și 17 decembrie. Marele câștigător al emisiunii Superstar România 2021 se va afla în ultima gală live, care va avea loc pe 17 decembrie 2021.

Superstar România a debutat în luna septembrie 2021 și i-a avut ca jurați pe patru dintre cei mai mari muzicieni ai României: Carla’s Dreams, Smiley, Marius Moga și Raluka.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter